18. Ankara Kitap Fuarı

1. Ankara Kitap Fuarı 21-30 Ekim tarihleri arasında, ATO Congresium’ da, saat 10.00 ile 20.00 arasında.

18. ANKARA KİTAP FUARI HAKKINDA

3 Beğeni

Sahaflar yok galiba, sitesinde detaylı bilgi göremedim.

İğrenç bir fuar yılı daha…

Konuk ülke İtalya diyince bi imza günlerine bakayım dedim, bakmaz olaydım. İtalyan yazarı geçtim, imza gününe tanınmış tek Türk yazar Tuna Kiremitçi galiba. Konuk üle anlayışları mükemmel gerçekten. Gerçi söyleşiler için birkaç İtalyan öğretim üyesi getirebilmişler çokta haklarını yemeyelim :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:

Giriş ücreti ne kadar bu yıl? :smiley:

5 TL olmuş 2020202020

1 Beğeni

Sahaflar her zamanki yerinde, her sene gelenlerin neredeyse aynısı gelmiş :smirk:

1 Beğeni

Yaklaşık 4 yıldır düzenli olarak katılıyorum ve şimdiye kadar hep aynı stantlar açılıyor, söyleşi ve imza günü yapacak olan yazarlarda da her yıl daha fazla bilinmeyen ve toplumu fuara daha az çekebilecek isimlere yer veriliyor. Fuar yöneticilerinin acilen değişiklik yapması lazım, çünkü artık fuara gitmenin bir anlamı kalmadı.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim bilgi için :blush:

1 Beğeni

Ahmet Umit sırasındayım, vakit gecmiyor :joy:

Giriş 5 lira olmuş. Birkaç kitap aldım. Vakıf Bank Kültür Yayınlarında %50 indirim vardı. Oradan epeydir almak istediğim kitabı görünce aldım hemen. Onun dışında çoğu yerde %20- 30 arası indirimler var.

3 yıldır gidemiyorum. Ya bir ay öncesinden kitap alışverişimi yapmış oluyorum ya parasız oluyorum ya da işim oluyor. Bu senede gidemeyeceğim sanırım.

Umut Sarıkaya imza günü aradı gözler :face_with_diagonal_mouth:

:partying_face:

1 Beğeni