9. Yıl Özel: Oncle Cauchemére Öyküleri

Öykü Seçkisi'nde okumak için: 9. Yıl Özel: Oncle Cauchemére Öyküleri – Aylık Öykü Seçkisi

image

Çizim: Ekin Başak Akgül Tarihin acıması yok. Yeterince zaman verirseniz herkesi, her şeyi silip süpürerek yoluna devam edecek bir haydut. Aralıksız akan tüm bu kum taneleri arasında Kayıp Rıhtım ve Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi, yolcuların ayaklarını sağlamca basabileceği ender zeminlerden biri. Liman, sonsuzluk içinde var olmaya çalışıyor. Yolunun kesiştiği herkese kapısı açık. Öykü Seçkisi… (DEVAMI…)

8 Beğeni

Arka planda duygusal sahne müziği
Çok güzel. Tüm bunlar, bu kadar yıl. Bu sayının çizimi de. Herkesin eline sağlık. 9 yıla bakınca çok kısa bir zamandır içinde sayılırım. Bu tema benim için çok önemli oldu. Charles Hèbè ve saygı duyulası Oncle Cauchemère ile tanışınca değiştiğime inanıyorum. Umarım Seçki’yi çok uzun zaman daha okuruz. :monkey:

2 Beğeni

Okuyacak birçok öykü var. Harika bir sayı. :slight_smile: Elinize sağlık.

2 Beğeni

Özel sayımızda bizimle at süren ve bütün bu maratonun 9 yıldır devam etmesini sağlayan tüm güzel insanlara teşekkür ediyorum.

İyi ki varsınız.

1 Beğeni

Konusuyla, yazarlarıyla, öyküleriyle, çizimiyle yine çok sevdiğimiz ve okumaktan keyif aldığımız bir özel sayı oldu gerçekten de. Her yıl çıtayı biraz daha yükseltip böyle işler görmek o kadar heyecan verici ki. Katkıda bulunan tüm dostların ellerine sağlık :two_hearts:

1 Beğeni