Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu

Alibris, Biblio, Abebooks ve Worldofbooks siparislerimin akibetlerini paylasayim:

Abebooks saticisi buraya yollamiyormus, 2 kere iptal etti.

Biblio Yeni Zelanda’dan daha cikmadi, Eylul ikinci yari hedef. Temmuz sonu siparis.

World of Books takip no. bile guc bela veriyor, 19 gun gecti ama 6’sindan beri hareket yok. Buradan alacagim baska kitaplar da olacakti oysa. İngiltere menseili.

Alibris: Bugun paketimi ABD icinde teslim edip siparisi kapamislar. Biri saticiya ikisi siteye 3 ayri mesaj yazdim. Can sıktı kisacasi.

3 site, 3 kitap. 2’ye indi simdiden, gelmeyen icin iade kapsaminda donus bekliyorum.

2 Beğeni

Merhaba, yakın zamanda tamadres.com’dan kitap satın alan oldu mu? Kaç günde kargoladılar? 10 Eylül’de verdiğim siparişimde “2 iş gününde tedarik edilir” yazan bir kitap hâlâ tedarik edilemedi. Sabah destek mesajı attım, ona da cevap vermediler. Alfa Yayınları’nın kendi sitesiymiş ancak biraz yavaşlar galiba. İptal edip başka yerden mi alsam?

1 Beğeni

İçiniz rahat olsun. Site güvenilirdir. Kampanya dönemi mutlaka aksamalar olacaktır. Bence biraz bekleyin.

3 Beğeni

2 gun oldu alışveriş yapalı. Son dönemlerdeki Amazondan daha iyi paketlemişler. Bir tık ondan geç geldi ama sıkıntı yaşamadım

1 Beğeni

@Erdo @yates232 Bilgilendirdiğiniz için sağolun dostlar. Biraz daha bekleyeyim o zaman.

Güncelleme: Az önce cevapladılar. Yarın kargoya verilecekmiş. İşlem sırasına göre gönderim yapılıyor dendi. Ancak 1 haftada kargolayabildiklerine göre çok sipariş almışlar. :smiley:

3 Beğeni

Çok uzun zamandır buraya enrty girmemiştim. Yaklaşık 1 saat önce Amazon siparişlerimle ilgili “teslim edildi” şeklinde bir mesaj aldım. Kolay gelsin sözüm ona sipariş sahibine direk teslim etmiş. Hemen Amazon Müşteri hizmetlerine ulaştım. Kendileri Kolay gelsini aramış ve konunun araştırılmasını istemiş. Amazondaki hanımefendi konuyu pazartesiye kadar çözemezlerse durum bilgisi için pazartesi beni arayacaklarını, kargo şirketi durumu çözemedi ise para iadesi için kendilerinin bana yardımcı olacakllarını söyledi.

Amazon ve Kolay gelsin ikilisinden Amazon ülkeye girdiğinden beri sadece onlardan alışveriş yapıyorum. İlk defa böyle bir sorun yaşadım. Hatta kargocu arkadaş ile tanışıklığımız bile var artık. Nasıl böyle bir durum oluştu anlamadım doğrusu…

2 Beğeni

Tam adres 3 kitap kampanyasından ikinci siparişimi göndermedi

1 Beğeni

Bende bekliyorum. Kargolama işini yavaştan alıyorlar. Yakında çıkar diye tahmin ediyorum.

2 Beğeni

Sosyal medyadan yorum ve dm atınca harekete geçtiler, ekşi ve şikayet sitesinde dm atmazsanız günlerce beklerseniz uyarılarını çok gördüm.

Son zamanlarda kargocularla o kadar çok sorun yaşadım ki sırf teslimat noktasını kullanmak için kitapyurdundan sipariş verdim. Teslimat noktasından 20:00’ye kadar teslim alabilirsiniz mesajı geldi, 19:20’de gittim kapı duvar. Kapatmış gitmişler. Güzel bir sistem yaptıklarını sanıyorsun ama içine girince görüyorsun ki koca bir fiyasko. Ben bana söylenen saatte kargomu alamayacaksam neden seni tercih edeyim?

7 Beğeni