Alttaki Üye Hakkında Bir Tahminde Bulun

Doğru. Kedi insanıyım, köpeklerle bir sorunum yok tabii ki. Ama kedilerin yeri ayrı. :slight_smile:

Alttaki üye bilinç akışı tekniğiyle kaleme alınan çoğu kitabı seviyor.

3 Beğeni

Sevdiğimi anlayacak kadar okuyup okumadığımı bilmiyorum ama sevmeye niyetliyim diyelim.

Alttaki üye, okuduğu bazı kitapları tekrar tekrar okumayı seviyor.

4 Beğeni

Fazlasıyla doğru, kendimi yapmamaya ikna etmeyi denesem de henüz başarılı olamadım. :slight_smile:

Alttaki üye fantastik kurguya yeterince şans vermediği için küçük bir pişmanlık hissediyor.

2 Beğeni

Şans verdiklerimi veya veremediklerimi kabulleniyorum. Herkese veya her şeye yetişemem elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum.

Altaki üye, “Zaman rüzgâr misali alıp götürdü senden yaşadıklarını; elinde hüznün uçurtması, bırakamadın ipini, bırakamadın.”

2 Beğeni

Yok ya, daha hiçbir şey yaşamadım ki kaybedeyim.

Alttaki üye kafiyesiz şiiri ciddiye almıyor ve bundan gurur duyuyor. (Yani her aklı başında herkes gibi :slight_smile:

3 Beğeni

​Gurur duyarım kendimle.
Kafiyesiz şiir sevmediğimle,
Nedir öyle, kafiyesiz şiir mi olur?
Yüreğim hep kafiyeli şiirlerle durulur.

(Şaka :blush:)

Alttaki üye dans etmeyi çok sever.

3 Beğeni

Halay bile çekemem.

Alttaki üyenin erteleme hastalığı var

2 Beğeni

.

Alttaki üye 3’er 3’er 999’a kadar sayamaz. Yani sayarım diyorsa da saysın duyalım :smiley:.

Not: Üstteki soruyu cevaplamayı erteledim. Sadece bu soruyu erteledim ama.

3 Beğeni

999’dan geriye bile sayarım ama böyle dandik bir eylemi hiçbir güç, iktidar ve çıkar ilişkisi bana yaptıramaz.

Peki, arttırıyorum, alttaki üye halay çekerek 3’er 3’er 999’dan geriye sayamaz :melting_face:

2 Beğeni