Doğru. Kedi insanıyım, köpeklerle bir sorunum yok tabii ki. Ama kedilerin yeri ayrı. ![]()
Alttaki üye bilinç akışı tekniğiyle kaleme alınan çoğu kitabı seviyor.
Doğru. Kedi insanıyım, köpeklerle bir sorunum yok tabii ki. Ama kedilerin yeri ayrı. ![]()
Alttaki üye bilinç akışı tekniğiyle kaleme alınan çoğu kitabı seviyor.
Sevdiğimi anlayacak kadar okuyup okumadığımı bilmiyorum ama sevmeye niyetliyim diyelim.
Alttaki üye, okuduğu bazı kitapları tekrar tekrar okumayı seviyor.
Fazlasıyla doğru, kendimi yapmamaya ikna etmeyi denesem de henüz başarılı olamadım. ![]()
Alttaki üye fantastik kurguya yeterince şans vermediği için küçük bir pişmanlık hissediyor.
Şans verdiklerimi veya veremediklerimi kabulleniyorum. Herkese veya her şeye yetişemem elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum.
Altaki üye, “Zaman rüzgâr misali alıp götürdü senden yaşadıklarını; elinde hüznün uçurtması, bırakamadın ipini, bırakamadın.”
Yok ya, daha hiçbir şey yaşamadım ki kaybedeyim.
Alttaki üye kafiyesiz şiiri ciddiye almıyor ve bundan gurur duyuyor. (Yani her aklı başında herkes gibi ![]()
Gurur duyarım kendimle.
Kafiyesiz şiir sevmediğimle,
Nedir öyle, kafiyesiz şiir mi olur?
Yüreğim hep kafiyeli şiirlerle durulur.
(Şaka
)
Alttaki üye dans etmeyi çok sever.
Halay bile çekemem.
Alttaki üyenin erteleme hastalığı var
.
Alttaki üye 3’er 3’er 999’a kadar sayamaz. Yani sayarım diyorsa da saysın duyalım
.
Not: Üstteki soruyu cevaplamayı erteledim. Sadece bu soruyu erteledim ama.
999’dan geriye bile sayarım ama böyle dandik bir eylemi hiçbir güç, iktidar ve çıkar ilişkisi bana yaptıramaz.
Peki, arttırıyorum, alttaki üye halay çekerek 3’er 3’er 999’dan geriye sayamaz ![]()