Amazon Prime Türkiye

Teşekkürler cevap için.
Fiyatları yine takip ettim süreç boyunca daha da düşen olmadı ama olsaydı cidden iptal ederdim.
Bakalım yarın ve cuma günü buralar şenlenecek. :joy:

1 Beğeni

Maşallah :sweat_smile: 7 ayrı hesap oluşturup 7 ayrı numara bulabilmek de başarı :clap: (yanlış anlaşılmasın eleştirmiyorum bilakis tebrik ediyorum :slight_smile: )

2 Beğeni

Ben olsam biraz daha bekleyip yetkili birilerinden bilgi almaya çalışırdım o halde. Sizin bileceğiniz bir iş elbette. Bankadan bankaya da değişiyor olabilir iade süreci. :slight_smile:

Aynı telefon numarası ile aldım ki sadece farklı epostalar ile kayıt oldum😁 Her seferinde uygulama ayarlarından veri sıfırladım.

2 Beğeni

Ben de Merrel aldım. Bir gün önce HepsiBurada’dan 1.050 TL’ye düştü diye sevinerek verdiğim siparişi iptal edip Amazon’dan 740 TL’ye aldım. Şu an aynı ayakkabı 1.200 TL civarı. Ne zamandır almayı istediğim bir ayakkabıyı, çok iyi oldu. Keen’lerde de süper indirimler var, ihtiyacı olan kaçırmasın…

Oooo farklı numaraya gerek yok muymuş :hushed: bunu öğrendiğimiz iyi oldu o zaman :sweat_smile:

1 Beğeni

Evet kayıt olurken eposta ile kayıt oldum üşenmeyip 7 tane eposta oluşturdum. Bir de her üyelik açmadan önce uygulama verilerini sildim. :grin:Umarım Trendyol gibi yapmazlar bir dahaki kampanyada. Trendyol Dolap kampanyasında da aynı yöntemle 15-20 alışveriş yapmıştım. Sonra telefonumu engellediler sanırım olmadı🥲:sweat_smile:

2 Beğeni

Amazon daha beter yapıyor tespit ettiğinde isim, adres ve ödeme yönteminizi kara listeye alıyor. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben uygulamayı indiremedim. Telefonum sürümü kaldırmıyormuş. Son model telefon olmasa da olur derken bazen olmuyormuş :slight_smile:

2 Beğeni

Bende de bu sorun vardı. Eski versiyonu apk olarak indirince çözüldü sorun şimdilik.

[spoiler]https://amazon-shopping.tr.uptodown.com/android/versions[/spoiler] Ben buradan indirdim.

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Deneyeceğim.

1 Beğeni

:grin:o zaman eşimin ismi ile alırım. Kargoları da şubeden teslim alıyorum zaten. :sweat_smile:

Kart desen sanal karttan bol ne var. En kötü Papara, İninal vs alınır. Ben de sizin gibi 7-8 hesaptan yapıştırdım farklı maillerle. :joy:

2 Beğeni

Aynen öyle istedikten sonra her türlü alınır😁

1 Beğeni

Toplamda 4 kitap, bir Philips tıraş makinesi ve Baseus 2m Iphone şarj kablosu aldım. Hepsini aynı dakikalar içinde almıştım ama teknolojik ürünleri kargoya vermişler kitaplar daha hazırlanıyor.

Kitaptan bağımsız ama çok güzel bir indirim haberi paylaşmak istiyorum. Bazı Nivea roll on ve deodorantlar 8,19, ihtiyacı olanın bakmasını öneririm, en son 2019’da bu fiyata alabiliyorduk.

Düzenleme: Kadın Deo bittiği için kaldırıyorum.

Nivea Fresh Sprey Deodorant Erkek, 150 ml: Amazon.com.tr

Nivea Invisible Black&White Fresh Roll-On Deodorant Kadın, 50 ml: Amazon.com.tr

3 Beğeni

:joy::joy:

11 Beğeni

Bu arada bahsetmek istediğim bir şey var. Kargoların farklı farklı kolilerle gelmesi kurye/kargocular için daha iyi bir kazanç oluyor. O yüzden eziyet ediyorum diye düşünmeyin. Kurye/kargocu teslim edilen her bir koliden ücret alıyor. Farklı 20 adrese birer kargo teslim edileceğine, aynı adrese 20 farklı kargo teslim edilmiş olarak düşünebilirsiniz.

1 Beğeni

Bir de bu kutuların hepsi geri dönüştürülebilir kutular.

Amazon kutuları çok zayıf, biraz ağır olup fazla doldurulduğu zaman yanlardan dağılıyor. Benim 40 kitabı tek koliye tıkıştırmışlar, kargocu az daha gezdirse yolda dağılacakmış. Neyse ki kitaplarda bir hasar yoktu. En son şikayet edilecek şey koli açmak olmalı, yeter ki kitaplar hasar görmesin, tek eziyet koli açmak olsun.

3 Beğeni