Amazon Prime Türkiye

400 TL üzerine 150 TL indirim kuponu tanımlamış Amazon benim hesaba, baktığım tüm kitaplarda geçiyordu amazon satıcılı olan. Hesaplarınızı kontrol etmeyi tavsiye edebilirim :slight_smile: .

Yarına kadardı tarihi, kod ödeme ekranında otomatik uygulandı o yüzden tam olarak neydi göremedim.

1 Beğeni

prime video ilk sezon hariç arrow gelmiş. tabi hiç birin de dublaj yok. ayrıca 3,4 ve 6 da altyazı da yok.

amazon arrom hariç son superman dizisi superman&lois, Rizoli isles, fringes, two broke girls ,the orginals ve person of interest de gelmiş. hiç birin de dublaj bırak konuyu özetleyen kısım türkçe olmamasın da tut türkçe altyazı bile yok.

Person of Interest ve Two Broke Girls’ün gelmesi harika olmuş şahsen, alt yazı desteği bütün içeriklerde olmalı tabii ki ama buna da şükür. :smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

bence dublaj da olmalı her içerik de izlemek isteyenler için. bunu dışında amazon lisanslı içerikler için altyazıyı korsan siteler de çekiyor. mesela geçenler de the vamprie daries spin off legacies ve gossip girl ile the o.c. getirdiler altyazısı ve konuyu özetleyen kısım türkçe olmadan, 1-2 gün sonra legacies konu özetleyen kısım türkçe yapıp altyazı eklediler.

1 Beğeni

prime video daha eylül de Gilmore Girls getirdiler halen türkçe namına hiç bir şey yok.

kadroya bak.

Olaya bak dün Fringe i eklediler diye seviniyordum listeme ekledim bugün kaldırmışlar ne hikmetse. Bir gün de ne oldu ki? :thinking:

2 Beğeni

hepsin konu kısım türkçe olmadan ve türkçe altyazı olmadan eklediler konuyu türkçeleştirip her zaman ki gibi korsan site de altyazı çekip koyup tekrar da ekleyecekler gelen tepkiler sonrası.

1 Beğeni

Türkçe namına hiç bir şey yok sosyal medya da tepki oluştu ya konuları özetleyen kısım hemen Türkçe yapıp altyazıları koyarlar. Müşteri hizmetleri ile konuştum da bana lisanslama işlemleri tam tamamlanmadığı için Türkçe namına bir şey eklenmemiş dedil. tabi yersen sanki bilmiyoruz altyazıyı korsan siteler de çektiğiniz.

1 Beğeni