Bence güzel haber, tek bir yapımı izlemek isteyen ama uğraşmak istemeyen kullanıcılar için uygun fiyatla ulaşılabilirlik sunulmalı böyle. Tek bir film ya da dizi için aylık abonelik yapıp sonra iptal edenler falan tanıyorum çevremde . Ama fiyatların hep uygun olması lazım, o 9,90 2 ay sonra 39,90 olursa ellerinde patlar .
Apple kullanıcısı değilim ama iTunes bu şekil işliyor ve Apple’ın en büyük gelir kalemlerinden biri bu. Fiyatları çok cüzi ( birden fazla sezonu olan bir diziyi 2-3 dolara falan alabiliyorlardı denk gelince ) ve cazip olunca kullanıcıları tek tek alıp bol bol tüketiyorlar.
Böyle hizmetlerin yayılması gerekirsen sürekli bir engel var. Fiyatlar sinema bileti geçmesin de malum orada da fiyatlar ayrı bir absürt oldu özellikle imax biletleri. Sinema izleyicisi de kusura bakmasınlar ancak rezaletler pvod gelsin parasını verelim evimizde rahat izleyelim en azından. Bakalım neler olacak.
Cumartesi bir arkadaşım ile beraber imax e gittim, Odyssey başka türlü izlenmez dedim Ama kişi başı 555 tl bilet fiyatı koydu valla, kolay kolay gitmem muhtemelen Dune 3 e giderim bir sonrakine anca.
Vizyonu da bir aydan fazla geçmesine rağmen salon full bu arada, 1 hafta önceden satışa çıkar çıkmaz almasam hala bilet bulamıcaz Bu talep her vizyon filminde böyleyse sürekli çakıyorlardır fiyata ufak ufak.
Cinezone IMAX sağolsun 300 liraya izledim ve Ankamall IMAX’den daha kaliteliydi salon yeni yapıldığı için koltukları çok rahattı. Artık Cinezone’a gidiyorum Ankamall avmye kolay kolay gitmem.
Bu fiyat kampanyası devam ederse iyi olur. Ben bilet gidene kadar fiyatlar normale döndü. Öte yandan ekranı ve ses sistemi çok iyi. Dune 3 için ön satışları beklemeye başladım.
Nasıl oluyor abi normal imax ile aradaki fark ne?
Sorum anlaşılmamış galiba laser yeni bir teknoloji mi imax in başka bir versiyonu mu bunu öğrenmekti amacım
Kendi yapım şirketlerinin filmi değilse paralı yaptılar birçok filmi. Ücretsiz üyelik yazan filmleri izleyebilirsin artık. Ben sansürlü içeriklerden sonra bu platformlardan dizi/film izlemeyi bıraktım. Eski usüle döndüm. Gündüz ışığında film mi izlenir ekranda kendinizi görmekten filmin temposu kaçar
Son yıllarda pek bir şey izleyemiyorum ama ne zaman telefonda Amazondan bir şey izlesem bana da karanlık geliyor. Netflix’te aynı sorunu yaşamadım hiç.