Anime Genel Muhabbet Başlığı

Valla daha bu yaz Akiba Maid War gibi bir anime çıkabildiyse “güneşin altında söylenecek yeni birşey kalmadı” tezine şahsen katılamam.

1 Beğeni

Bu neymiş diye baktım da “next level of trolling” yazmışlar ilginç :smile:

Bu direk benim. Hatta zaman zaman şu videoyu açarım yahu biz neler izlemiştik şimdi birbirini kesmeye çalışan çakma samurailar kaynıyor her yer.

Dedeler gibi olsun istemem ama ah be nerede o eski animeler…

5 Beğeni

Güzel video olmuş. Fate/Zero’nun 2. sezonuyla aynı sene çıkan Psycho-Pass ve daha eskilerden Logh da olsaymış video tam olurmuş valla.

3 Beğeni

Videoya ekleme yapabilseydim; LOGH, GTO ve Natsume Yuujinchou derdim.

3 Beğeni

Obav bunu şimdi gördüm. Bu nasıl bir yıldızlar geçidiymiş yav, saygılar.

4 Beğeni

Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama android tv de anime seyredebileceğim bir uygulama yada öneriniz varmı?

1 Beğeni

Telefondan ya da bilgisayardan siteye girip video oynatıcının ayarlarından “yayınla” seçeneğini seçerek televizyona aktarıp izliyorum genelde -babamdan fırsat bulursam veya evde kimse olmadığı zaman-. Bu seçenek her video oynatıcıda olmuyor. Turkanime sitesindekilerde var mesela.

1 Beğeni

Turkanime de başaramadım diger sitelerde de bakıcam teşekkürederim.

1 Beğeni

Korsan stream siteler pişmanlıktır. Torrent candır.

1 Beğeni

Belki öncesinde televizyon ile telefonun eşleşmesi gerekiyordur. Tabi ikisi de aynı internet ağında olmalı.

Yayınla tıkladıktan sonra bu ekran görüntüsü çıkıyor. Cosmos bizim televizyonun adı.

Birde bu sistemin adı sanırım Chromecast olarak geçiyor. Chrome tarayıcı üzerinden yapılıyordur belki. Çok ayrıntılı bilmiyorum >_<

1 Beğeni

Ekran görüntüsü tanıdık geldi. Vanitas mı bu? :thinking:

1 Beğeni

Bağlan dedikten sonra bağlanıyor ama tv de oynatmıyor bağlantı simgesiyle öylece duruyor tv ekranı :frowning:

1 Beğeni

High Card 12. bölümü :smiley:

@yates232 Bazen bizde de takılıp açmamazlık yapıyordu sanki. Başka video oynatıcı üzerinden deneyin belki açar. :thinking:

1 Beğeni

Stremio diye bir uygulama ve web sitesi var, torrentleri indermeden izlemeye yarıyor, nyaa.si sitesinden indireceğiniz torrent dosyasını bu uygulama ile açabilirsiniz.

3 Beğeni

Fujimato’nun sade şekilde belli konulari ustaca anlattığını düşünüyorum. Ayakkabi olayinda birebir iliskiler için ki anlatımı, sigara üzerinden bagimliliklarin gerekliliği hakkindaki anlatımı vs.
Denji üzerinden anlatılanlar da biraz abartıya gitse de bundan önceki bölümlerdeki gibi genellikle değinmek istediği konuların anlamsızlığına vurgu yapmak icin kullanıyor (en son örneği Asa’ylaki düşüş olayı).

Genel (one shot dahil) anlatımlarıda da günümüzün belli gençliğini iyi anladığını düşünüyorum. Umarım bol bol çizmeye ve farklı farklı şeyler üretmeye devam eder.

2 Beğeni

2 gün sonra Berserk’te yeni ark başlayacak.

Güncelde olaylar o kadar karıştı ki içim hiç rahat değil.Guts agabey en umutsuz, en dibe vurmuş dönemini geçiriyor belki de yaşadığı travma çok ağır, kendine gelemiyor. Ekip parçalanmış, Griffth’i artık durdurabilecek bir güç yok.

Çok üzüldüm. Neyse artık umarım aylık düzenli olarak gelir de hikayenin mutlu sona ulaştığını görebiliriz.

2 Beğeni

Son bölüm de yayınlanmış. Ben henüz izleyemedim, ama umarım hakkını vermiştir. Final bölümünü izleyen arkadaşlar nasıl buldu?

Ben beğendim. Armin ve Eren’in konuşmasını değiştirmiş mangaka, ek paneller eklemiş. Karakter gelişimlerini mahveden kısımları düzeltip tatlı bir hale getirmiş.

2 Beğeni

Animede nasıl yaptılar bilmiyorum ancak manganın son bölümleri+final+ek bölüm rezaletti. Marley Arc’a yani zaman atlamasına kadar harika getirmişti benim için oraya kadar masterpiece. Sonrası ise ne yazık ki yokuş aşağı. Yine de epey ikonik bir seridir ve bende yeri özeldir. Kesinlikle tavsiye edeceğim işlerden. Animeyi izleyesim yok sosyal hayatımdaki durumlardan ötürü. Ne zaman izlerim kestiremiyorum.

1 Beğeni