Anime Genel Muhabbet Başlığı

Hoştu :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Açıkçası ikinci sezona başladıktan takip etmeyi bıraktım arada toplu okuyup geçiyorum.Kalitesinin düştüğünü düşünüyorum.

1. sezon ilk sezona gore karakter ilişkilerini daha odağa almasi yönünde benim daha hosuma gidiyor.

İlk sezonun kurgusu cilgin sekilde iyi (özellikle Fujimoto’nun kurguya hakimiyeti cok iyidi.) ve yer yer hoş karakter etkileşimleri olsa da ağırlıklı kendimizi hız trenindeymiş gibi hissettiriyordu. Her şey çok hızlı gidiyor ve ne okuduğunu anlayacak seviyede hızını tutuyor ne nefes yeri bıraktırıyor ne de karakterlerin birbirleriyle düzgün etkileşimleri olacak an. Oraları da kurugusu, şaşkın halde bıraktıracak sahneleri ve kendi içindeki hoş kaosuyla kurtarıyordu.

1. sezonun yavaş olması konusunda size katılıyorum. Bence bilinçli şekilde hikayeyi tutup bizim, ilk sezondaki olaylarin sonuçlarını gormemiz ve ekstra sekilde yeni karakterleri tanıtmak için böyle bir yol izledi.
    Ve Yalan yok, hoş da oldu. Chainsaw Man’in 2’nci sezonu Asa çevresinde daha derinleşti ve Fujimoto’nun kurugusu dışında iyi yaptigi diğer şey olan karakter etkilesimlerini de daha ön plana çıkardı. Bu sayede keyifli çok an da yaşattı.

Bence sezonu en baltalayan kısım chainsaw man fanları mevzusunun fazla uzun anlatılması idi (güncelde sebeplerini daha iyi anladık). Tempo o anlarda baya yere çakıldı. Bence onun dışında da gayet keyifli bir sezon idi.

Ve haksızlık yapmak olmasın 2s şu an yeni basliyor… Kaos kapıda

Sizle ayrıldığımız nokta hikayenin ve karakterlerin derinleşmesi ,bana kalırsa bunu kaldıracak alt yapıya sahip olduğunu düşünmüyorum hikayenin .İlk çıktığı zaman güncel olarak okuyup bitirmiştim ortada bir gizem ve aksiyon vardı.Zihini kapatım sek aksiyonla devam ediyorduk.Bana kalırsa manga aleminin Harry Potter u gibi derinleştirmeye çalıştıkça bozuluyor.

Dai Dark okumadıysanız tavsiye ederim güncel takip edip keyif aldığım serilerden testere adam sevdiyseniz onu da seversiniz.

:smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Merhaba. @Expelliarmus 'tan haber alabilen var mı? Uzun süredir haber alamıyorum. Kayıp rıhtım anime köşesi yazarlarından. Yazılarını danıştığı Kaptan diye hitap ettiği bir arkadaş vardı. Ama kim olduğunu bilmiyorum.

Blue Eye Samurai’ı 1 günde bitirdim. Keşke acele etmeseydim diyorum, pişmanım, tadı damağımda kaldı. Herkesin yaptığı gibi ben de tavsiye ediyorum. :dagger:

4 Beğeni

Aşırı güzeldi, keyif verdi. Neyse ki yoğunluk nedeniyle birkaç gün sürdü bitirmesi. Umarım ikinci sezonu çok beklemeyiz.

Ve en azından onay çok sürmedi. Mutlu eden haber geldi:

2 Beğeni

alemin kralı geri dönüyor

1 Beğeni

https://www.istanbul.tr.emb-japan.go.jp/itpr_tr/mayoiga.html

İstanbul’da ikamet eden forumdaşların ilgisini çeker belki. Bu aralar sınavlarım olduğundan kendim katılamayacağım sanırım. :cry:

Netflix e one piece gelmiş. Lakin eski bölümler yok. Umarım gelir. 800 de kaldım. Oradan devam etmek isterim.

Disney’e gelmiş.

1 Beğeni
1 Beğeni

FT 100 Years Quest takip eden kimse var mı? 4.bölümünde şu an. Güzel gidiyor, özellikle animasyonlar stüdyo değişince epey gelişmiş. Fan servis sahneler ise her zamanki gibi muazzam.

Frieren izleyen var mı? Son senelerde izlediğim en iyi iş olabilir.

Temposu düşük olduğu için parça parça izliyorum ama çok da beğeniyorum bir yandan. 7. bölümdeyim ve Frieren’in iç dünyasını yavaş yavaş keşfetmek çok keyifli.

1 Beğeni

Çocukluk yillari 80’lerin sonu 90’larin basina denk gelen arkadaslar sevecektir diye düşünüyorum. Shin Kamen Rider gibi bu da sevgiyle yapilmis bir adaptasyon olmuş.

1 Beğeni

İzleyeli bayağı oldu. 2023’te izlediğim en iyi animeydi benim de. Sadece son birkaç bölüm klişe gelmişti diye hatırlıyorum.

1 Beğeni

Guzel bir liste olmus.

2 Beğeni