Anime Genel Muhabbet Başlığı

Çin noveli lord of the mysteries’in 2025’te animesi geliyormuş. 65 bölümlük ilgi çekici bir manhuası da vardı. Lovecraft ve victorian temalı güzel bir içerikti.

Kore yapımı Omniscient Reader’s Viewpoint novelinin de yakında animesinin geleceğini duyurdular.
Önümüzdeki dönemde Japonya dışındaki Asya ülkelerinden daha çok içerik genel izleyiciye ulaşacak galiba.

1 Beğeni

Taze.

1 Beğeni

Bu hangi animeydi? Tüm bölümleri çıktıysa bir bakayım

Samsun Penguen Kitapevinde buldum. Çok hoşuma gitti.

2 Beğeni
1 Beğeni

UCHİHA SAİTAMA. SHARİNGANIN GÜCÜ AŞKINA!! (varmı sizinde bir karakterde olmasını istediğiniz özellik,buff veya güç)

Şu jeneriğe bayılıyorum eğlenceli bir anın müziğe aktarılması gibi neredeyse

Bu 25.yıla özel hazırlanmış bir video Digimon müzikleri her zaman güzel olmuştur Pokemonda sadece 1.sezon açılış şarkısı güzel diğerlerini çok kötü.

80’lerden bu yana birçok efsanevi Anime’de rol alan fakat One Piece’deki Franky rolü ile popülaritesi geniş kitlelere yayılan seslendirici Kazuki Yao bu rolünü bu ay bırakacağını açıkladı. Franky rolü Wataru Takagi ile devam ettirilecek.

Kaynak: Crunchyroll

1 Beğeni

Digimon Tri filmlerini yeniden izlemeye başladım. İzlemeyenler varsa Digimon izleme sırası Digimon Adventure 01 - Digimon Adventure 02 - Digimon Tri - Digimon Last Evolution Kizuna ve en son Digimon Adventure 02 The Beginning. Digimon animesi benim için her zaman Pokemondan daha iyi olmuştur.

3 Beğeni

Pokemon animesinde asla görmeyeceğimiz bir sahne.

2 Beğeni