Diğerlerini okumadım ama Belgariad serisinin ilk kitabını bitirmek üzereyim. Zaman Çarkı, Dune gibi fantastik (Dune’ u fantastiğe yakın buluyorum) romanlardan sonra epeyce hafif geldi. Biraz Percy Jackson havası alıyorum ama bakalım ilerleyen kitaplarda seri daha da açılacak herhalde.
Asgari ücret sizce ne kadar olur?
- 6500 - 7000
- 7000 - 8000
- 8000 - 9000
0 oylayanlar
Çünkü altı ay sonra seçim var
Sabah 7’ye kadar ne yapsam karar veremedim. Tess mi okuyayım yoksa 3 film mi izleyeyim? Siz ne dersiniz dostlar?
- Tess Gerritsen
- Film ve Dizi
0 oylayan
Neden ikisi de olmasın?
Olabilir aslında. Ama dikkatimi tek yere vermek istiyorum.
Teşekkür ederim herkese. Bu geceyi film ve dizi ile geçireceğim.
Yine bir yemek konusunda tarafımızı seçiyoruz. Aklıma gelenlerden “Kebap ve Dönerler”

- Cağ Kebabı
- Adana - Urfa Kebabı ( Benzer sayılırlar )
- Ankara Yaprak Döner
- Tepsi Kebabı
- Orman Kebabı
- Patlıcan Kebabı
- Hatay Usulu Soslu Tavuk Döner
- Diğer
0 oylayan
Böyle bir seçim yapabilecek cesaretim yok
Niğde’de bulunduğum iki senede Hatay usulü bir döner yerdim. Hayatımda yediğim en iyi dönerdir. Şıktaki de oysa benim oyum Hatay Usulü Soslu Tavuk Döner’den yana.
En ucuzu o olduğu için son iki yıldır herhalde en popüler yemeklerin başında geliyor artık. Sarımsaklı mayonez ile çok daha güzel oluyor.
Bir zamanların lokmacıları gibi her yerde Hatay usulü döner var.
Dışarda satılan patates kızartmalarına hiç ısınamadım ben. Hep tadı çok farklı geliyor bana. Tavuğun yanında patates kızartması o yüzden hoşuma gitmiyor. Tavuk dönerin içinde soğan olmalı bence.
Ağzımın tadı yokmuş.
İşin doğrusu hepsinden severek yerim ama reflüm olduğu için yedikten sonra midemi ağrıtmayanı en sevdiğim
Diğer’im İskender bu arada, şıklarda nasıl olmaz onu da bilemedim artık Alper reis
Orman kebabı haricinde hepsi ama eğer kötü yapılmışsa hiçbiri. Kafamda lezzet algısı en yüksek düzeyde olan bu ürünlerin gittiğim yerde kötü yapıldığını düşünüyorsam yememeyi tercih ederim ki o ürüne dair kafamda oluşan lezzet algısı yıkılmasın.