Aras Kargo Artık Avrupalı

Evet arkadaşlar, çoğu kitap siparişlerimizde kullandığımız canlarımız ciğerlerimizden olan Aras Kargo’muz artık bizim değil, Avrupalıların oldu, hayırlısı olsun.
İlgili habere göre ;
" Aras Kargo’da Avusturyalı Austrian Post şirketi hisse payını yüzde 25’ten yüzde 80’e çıkardı. Taraflar arasındaki 25 Ağustos’ta tamamlanırken, ücret açıklanmadı."
Artık kargo seçimlerinde ona göre seçim yapmak gerekirken, kitaplarınızın tüm Avrupayı dolaşıp mahallenize gelmesini istemiyorsanız, yerli malını tercih edin en azından kargomuz ülkemizi dolaşıp daha kısa sürede evinize ulaşır. :smiley:
Herkese iyi forumlar.

3 Beğeni

Çalışanları, aktarmada gitarı ikiye bölebilme yeteneğine sahip olan,evden akşama kadar çıkmadığın halde zile bastık yoktunuz diyebilen bu profesyonel markayı yitirmek büyük kayıp olmuş.

11 Beğeni

Ben gezemiyorum Avrupa’yı bari kitaplar gezsin. Avrupa görmüş kitaplar. :joy:

1 Beğeni

Ah bu değerli müessesenin bizden alınışı ne kadar kötü oldu ben kimi 2 hafta boyunca bekleyeceğim şimdi.

6 Beğeni

Bizim mahalledeki aras kargo iyi çalışıyordu ya her siparişim iki gün içinde teslim edilirdi. Ben de hep arası seçerdim seçeneklerde varsa. Üzüldüm.

1 Beğeni

Ne güzel.
Belki artık gerçekten kargo firması gibi çalışmaya başlarlar.

1 Beğeni

Artık kargomu eczaneye bırakmazlar umarım.

Aras kargo hep iyi olmuştur. Ne yurt içi kadar egolu ve dağınık nede ups kadar karizmatik ve siyah. :))

Kargo firmalarının temel sorunları acente sistemiyle çalışmaları bence, şubeden şubeye göre kalite değişiyor.
Şöyle düşünün Starbucks her yere şubesini kendisi açıyor ve tüm konsept aynı, kurum içi eğitimler, çalışanların davranışları her yerde aynı çünkü hepsi aynı eğitimi alıyor aynı kuralları uyguluyor ve aynı şekilde denetleniyor vs.

Kargo firmaları bunun tam tersi sanki, evet her şubede firmanın ismi aynı ama hepsi ayrı bir bayi. Taşeron ve acente sistemi ülkemizin kaderi olmuş durumda sanki. :confused:

Pek sanmıyorum ama umarım bir değişim sağlanır bu devirle.

2 Beğeni