Arayıp da Adını Hatırlayamadığımız Filmler

Ben de sadece trt’nin olduğu yıllar televizyonda filmin bir reklamı/fragmanını hatırlıyorum. Ben bunu alien filminden bir sahne olarak kabul etmiştim o zamandan beri ama değil veya öyle bir sahne varsa bile silinmiş? Bir ameliyathane odasında çarşafın altında duran cansız bir beden var. Doktor tam neşteri vuracakken çarşaf havalanmaya başlıyor yavaşça (chestburster’ın göğüsten çıkması gibi) ve fragman orada bitiyor. Sanki şu logo çıkıyordu ama yanılıyor olabilirim.

2 Beğeni

Pek bir fikrim yok açıkçası. Film şirektine wikiden bakarak yaptığı filmlere göz atın en iyisi.

2 Beğeni

Onu denedim daha önce logo hafızada yanlış olabilir.

2 Beğeni

Arkadaşlar ben bir filmi arıyorum ama adını bilmiyorum
Sanırım komedi ve drama vardı
2 arkadaş buluşuyorlar ve şu zamana kadar evlenmezsek evlenelim diyorlar ve kız uzak ülkeye gidiyor oradan arkadaş ediniyor yıllar sonra döndüğünde o adam i buluyor (sanırım adam şefdi) ve adam nişanlı çıkıyor kadın vazgeçmiyor o da arkadaş edindiği adam i nişanlısı olarak tanıştırıyor (bir şeyler daha oluyor ama hatırlamıyorum ) sonunda adam nişanlısından ayrılıyor kadında edindiği arkadasini nişanlım diye yalan attığını söylüyor

1 Beğeni

Love Rosie? Bahsettiğiniz gibi gelişiyor bu filmde de olaylar.

1 Beğeni

Merhaba arkadaşlar, ben bir korku filmi arıyorum ama ismini hatırlamıyorum
film kısaca şöyle; Bir tane ölmüş adamı suya atıyorlar sonra o sudan kim içerse onun vücudundan yara çıkmaya başlıyor ve sonra zombi oluyor bu filmi hatırlayan var mı ?!

1 Beğeni

Merhaba Bende bir film arıyorum.
Evde yaşlı bir adam camdan caddeyi seyrediyor.Ve bir zenci çocukla arkadaşlık ediyor.Adamin dikkatimi çeken özelliği eve çorap sipariş veriyor çoraplarin sağ sol şeklinde olması.Ve adam çocuğa bir kısımda BMW çıkış hikayesi ve ableminin hikayesini anlatıyor.Ve çocuk adama yanlış hatırlamıyorsam şampiyon diye sesleniyor.Bayadir arıyorum bulamadım.

1 Beğeni

Finding Forrester olması lazım.

1 Beğeni

Bu mu?

2 Beğeni

Aynen kaç senedir arıyorum.İnaninki tebrikler.Tesekkur ederim

1 Beğeni

80-90 ’ lar arası çekilmiş bir film.
Uzaydan gelen olağnüstü güçleri olan erkek çocuk vardı.
Dünyada onu koruyan iri yarı, sakallı Gandalf gibi bir insan vardı.
Bir film serisiydi başka filmleride vardı.

Hatta bir sahnesinde çocuğu koruyan adam çok güçlü olduğu için filleri bayıltmak için kullandıkları tabancalardan kullanmışlardı

1 Beğeni

Bu film olabilir mi?

https://www.imdb.com/title/tt0079859/?ref_=nm_flmg_act_29

1 Beğeni

Klişe bir konu, bu tarz çok film var.

90 lardan
“My Best Friend’s Wedding” - En İyi Arkadaşım Evleniyor
https://www.imdb.com/title/tt0119738/

Yakın dönemden de
“The Wedding Pact” - Evlilik Anlaşması
https://www.imdb.com/title/tt2199251/


Bunlar da o konuyu anımsatan filmlerden:
“Made of Honor”
https://www.imdb.com/title/tt0866439/

“Jeux d’enfants”
https://www.imdb.com/title/tt0364517/

“When Harry Met Sally…”
https://www.imdb.com/title/tt0098635/

Four Weddings and a Funeral
https://www.imdb.com/title/tt0109831/

1 Beğeni

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Maalesef bu da değil :slight_smile:

2 Beğeni

Umarım doğru yere yazıyorumdur, çok önce izleyip tam hatırlamadığım bir film var umarım bir şeyleri uydurmuyorumdur.

3 arkadaş vardı ve gelişmiş garip bir dünada yaşıyorlardı, sabahları herkes iğne(?) vurulmak zorunda olduğu farklı bir yer gibiydi. Belli bir yaşa gelen gençlere farklı görevler veriliyordu(sağlıkçı eğitimci gibi gruplara ayırıyorlardı galiba) Baş karakter uzun zamandır seçilmeyen bir şey seçiliyordu ve toplumdan daha uzaktaki, ondan önce aynı görev için seçilen adamın evine gidiyordu bir sürü kitap falan vardı evde.

Bundan sonrası spoi olabilir ama bu iğne gibi şeylerın onları başlarındaki yaşlı gruba daha itaatkar davranmalarını falan sağladığını fark ediyordu ve bunun için evden çıkmadan önce elmaya bu iğneyi vurdurup böyle davranmaktan kaçtığını hatırlıyorum.

1 Beğeni

The Giver olabilir aradığınız film.

1 Beğeni

evet o teşekkür ederim

1 Beğeni

Merhabalar benim aklımda eskiden kalkma bir korku filmi var televizyonda görmüştüm. Bir sahnesi var aklımda 40-50 yaşlarında mavi montlu bir adam tahtadan bir barakada tuvalete oturuyor. Böyle karlı dağlı bir yerde. Adamı tuvaletten çıkan yılanımsı bir canavar adamı altından parçalıyordu. Baya kanlı bir filimdi. Bayadır aklımda ve filme takılı kaldım bir türlü bulamıyorum :smiley:

1 Beğeni

Bir arkadaş grubu evde televizyon izliyorlar içlerinden bir tane adam evdeki kameralara bakıp bodrumda bir şey var bizi izliyor felan diyip duruyor buna inanmıyolar sonra bu adam o şeye bakmak için bodruma iniyor bodrumdaki insana benzeyen yaratık bu adamı öldürüyor. Hatta bu yaratık böcekleri falan kontrol edebiliyo. Adam bir süre ortadan kaybolunca arkadaşları da aşağıya iniyor ama yaratık hepsini teker teker avlıyo ve her öldürdüğünü strec film gibi bir şeye sarıyo. Evin bazı yerlerinde hamam böceği tarzı böcekler var ve arada adama görünüp onu korkutuyolardı. Hatırladığım sahneleri anlattım umarım izleyen birisi vardır.

1 Beğeni

Brandon Lee Bruce Lee veya lp Man olabilir mi.

1 Beğeni