maalesef değil yine de teşekkürler
Selam olsun size güzel kardeşlerim. Hemen anlatıyorum.
Yazar bir kadın var, kocası ile arası kötü. Kadın roman yazması gerekiyor, yazıp yazıp sayfaları atıyor. Bir gün asansöre biniyor ve asansörde kimse yok. Gitmek istediği yere basıyor ama asansör başka yere açılıyor. Bu açılan yer ise cennet. Kadını orada küçük bir kız çocuğu karşılıyor. Kız ben senşn kızınım diyor. Bu kızı aldırmak zorunda kalmış galiba. Kızı, büyük babasıyla vs tanıştırıyor.
Böyle bir film arkadaşlar. Film kore, japon veya çinliler gibi çekiklerin filmi. İsmi nedir teşekkür ederim.
Merhaba. ChatGPT cevabı şu şekilde:
Bahsettiğiniz film, Kore yapımı “The Elevator” (원더풀 라디오) olabilir. Film, yazar olan bir kadının yaşadığı bir ruhsal yolculuğu anlatıyor. Bu filmde, kadının yaşadığı asansör deneyimi ve ardından cennete açılan kapı, kaybettiği kızını bulması gibi temalar işleniyor. Film, hayatı ve ilişkileri hakkında derinlemesine düşündüren unsurlara sahip. Bu film sizin tarifinize oldukça yakın görünüyor. Ancak tam olarak bu film olup olmadığını kontrol etmek için filmin özetine ve detaylarına bir göz atmanız iyi olabilir.
fare şehri olmadığına göre ya Ratatuy (Ratatouille) 2007
ya da [
Küçük Kardeşim (Stuart Little)
](Küçük Kardeşim (Stuart Little) filmi - Sinemalar.com - Küçük Kardeşim - Sinemalar.com -)
Benim de aradığım ama hatırlayamadığım film şu, bir kadınla havaalanında karşılaşıyorlar, kadın valizini bekliyor bekliyor ama valizi gelmiyor bir erkek olayı fark edip yardım ediyor, kadının valizi kaybolduğu için erkek kadının gitmesi gereken otele taksi ile bırakıyor bunun devamında çift daha önceden evli şimdi boşanma aşamasında olan bir çiftmiş kendilerine tekrardan aşık olmak için nu şekilde bir tatil planladıklarını öğreniyoruz
Bu film galiba.
bu film değil maalesef çekim yılı 2015 sonrası gibi duruyordu
Küçükken sürekli izlediğim türk yapımı bir film vardı adını bir türlü bulamıyorum kafayı yicem yardım edin ,konusu üvey baba lamia dizisine benziyor bir tane yetim çocuk var amcası sürekli kötü davranıyor adamın eşi çocuğa karşı hep iyi bir de zengin bir aile var ama onların tekerlekli sandalyede yada sakat olması lazım öyle bir çocuğu var tek hatırladıklarım bu birde bu yetimin abi gibi arkadaşı var yaşı ondan baya büyük hatta en sonunda sokakta yetimin amcası döverken bu abi geliyor boğazına bıçak dayıyor polisler geliyor ve bitiyor bu şekilde umarım birisi biliyordur adını kafayı yicem yıllardır düşünüyorum bulamadım
kadın çocuklara el ele tutuşmalarını ve gözlerini kapatmalarını ister sonra kadın düşer bayılır ve adam onla ilgilenirken çocuklardan biri kaybolur ve gaz maskesi takarak kendini öldürür cadı çocuğun içine girip kaçıyordu ve ateşe atlıyordu sonradan ayakkabısı bulunuyordu öldü sanılıyordu çizdiği resimden ölmediği anlaşılıyordu kadın çocuğu kurtarmaya çalışırken dibe batıyordu adam kendini feda ediyordu ve kadınla çocuk kurtuluyodu
Uzun zamandır aradığım bi film lütfen yardımcı olun
Çok küçükken izlediğim bir filmdi çok birsey hatırlayamıyorum . 2 küçük cocuk babaları gece yataklarına bırakıp sonra odadan çıkardı yastığın içinden 2 tane küçük varlık birbirlerini kovalardı öndeki yardm edin gibisinden bağırıyordu. Her gece aynı olay olurdu.
2005 - 2010 arası olduğunu düşünüyorum
Filmde kadın öğretmen vardı lise olduğunu hatırlıyorum, okulda serseri öğrencilerle arasında bi sorun çıkıyordu onları küçük düşürmüştü, akşam olup öğretmen eve gittiğinde o öğrencileri toplanıp öğretmenin evine gidip öğretmeni korkutmak ve intikam almak istiyordu, sonra her taraftan eve zarar verip sapık, katil olduğunu düşünmesini istiyordu, öğretmen kadın korkup ya bayılıyordu yada düşüp kafasını bir yere vuruyordu sonra küçükken yaşadığı psikolojik sorunları hatırlayıp kafayı yiyip kalkıp öğrencilerden intikam alıyordu öldürüyordu galiba onları. Küçükken yaşadığı psikolojik sorunlardan biri de çiftlik evindeyken yola fırlıyor bir erkek bir kadın motorla giderken onu görüp kontrolü kaybediyor ve demir dikenli tarım makinasına uçuyorlar orda da can çekişe çekişe ölüyorlar küçük kızın karşısında
bu filmi rahat 6 yıldır arıyorum buraya yazmak istedim.
Biliyorum anlattığını okan Yalabık oynuyor yani bıçağı boğazına dayayıp tehdit eden okan Yalabık hatta bıçağı direğe fırlatıp sapliyordu
Ben baktım okan Yalabık dizileri diye ya ÇAPKIN yada KAYGISIZLAR dizisi sen yine de bak bi ama kesinlikle Okan Yalabık
yanıt için teşekkür ederim Furkan bey ama maalesef bulamadım şey bu arada bu dizi değildi türk filmiydi eğer bulursanız bana link atar mısınız
Merhaba aradığın Film Yaşam şifresi
Yaşam Şifresi aradığın Film
Mine hanım yazdığınız yabancı film maalesef bu değil
Peki üzgünüm yardımcı olamadım
Merhaba lütfen mesaj bölmünü daha kolay bulabileceğimiz şekilde yaparsanız sayın admin sevinirim aradığım film yazacaktım bulamıyorum
Merhaba 4 yada 5 sene önce Netflix te izlemiştim sanırım orta yaşlarda bir çift sıradan hayatları var gibi kadın bir gün kocasına iş için bir kaç günlük seyehat etmesi gerektiğini söylüyor nedeni ni hatırlamıyorum adam akşam evine geldiğin de 4 5 kişiydi sanırım maskeli adama saldırıyorlar hatta adam birinin bacağına kalem batırıp kaçtı sonra nasıl olduysa sahile çok yakın terkedilmiş iki katlı bir villaya sığındı o villada bir kadın vardı kadınla biraz kavgadan sonra bir birleriyle sorun olmadığını açıklayıp kavgayı bitirdiler konserve yiyecek vardı sanırım onu yemişlerdi ertesi gün kadın adama sana bir şey göstereceğim benimle gel diyor adam şaşkın tamam deyip sahilde bir süre yürüdükten sonra sahile yakın iki katlı bir evi gösteriyor o sırada adamın karısı balkona çıkıyor peşinden bir de adam adam doğal olarak sinirleniyor gidip öldüreceğini söylüyor kadın öyle bir hata yapıp hayatını mahvetme gibi bir şeyler söylüyor sonra adam kadına soruyor o kadının benim karım olduğunu nerden nasıl bildin de beni buraya getirdin dediğin de ise kadın karının yanında ki adam da benim kocam uzun zamandır onları izliyorum senide araştırdım ordan biliyorum diyor lütfen bu filmi bulma ma yardım edin