Arayıp da Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar

Arkadaşlar oyunumu ararken bu site ile karşılaştım. Kaç aydır kafayı yiyeceğim, hatırlayamadım oyunu. Bilen var mıdır ondan bile emin değilim.

Oyunda 8 veya 10 karakter vardı, işte ninjası okçusu, savaşçısı vs. sanırım 10 karakterdi. Birini seçiyordun, diğer 9’u sana yardımcı oluyordu. 5 aşamadan oluşuyor, sürekli düşmanlar geliyor dövüyorsun vs. Yerde kahverengi ve beyaz şişeler hatırlıyorum, onları içip güç vs. kazanırdık. Her karakterin ayrı bir patlama gücü vardı, son aşamada yani. 5. bölüm olması lazım, boss geliyordu, baya canı vardı, arkasından birşeyi sökerek mi ne kazanıyorduk.

Lütfen bilen varsa yazabilir mi? Çok merak ediyorum.

Maalesef bahsettiğiniz oyun değil :frowning: İzometrik ya da üçüncü şahıstı ve bilgisayarda oynamıştım.

Little Fighters büyük ihtimalle. Ben de küçükken çok oynardım.

Allah razı olsun kardeşim ben bu oyunu tekrar nasıl oynayabilirim?

İnternetten araştırıp indirmen gerek zira günümüzde legal olarak satışının yapıldığını sanmıyorum.

Enter The Matrix olabilir mi? Niobe’ye benzettim.

Maalesef değil hocam.

Hep yaratık kestiğimiz birinci şahıs kamerası bir oyun vardı. İsminin çevrilmiş hali Kıyamet tarzı bir kelimeydi. Bilen var mı acaba? Piksel bir oyundu eskiden oynamıştım. :thinking:

Doom?..

1 Beğeni

Aradığınız oyun sanırım DOOM. Ben DOOM olduğunu düşünüyorum ama değilse de belki QUAKE olabilir.

1 Beğeni

@Artorias evet Doom imiş. Teşekkürler. Snes emülatörü kurmuştum tam bu oyun aklıma geldi. :smile:

1 Beğeni

Maalesef değil. :frowning:

Microsoft storeda demosu ücretsiz olan bir oyun vardı. Genç bir kız uçakta giderken bir sebepten dolayı uçaktan düşüyordu, bulmaca oyunuydu, ilk bölümler ücretsiz diğer bölümlerin hepsi paraylaydı hatırlayan var mı bu oyunu?

Sırf bu oyun için üye oldum hatırlayan olursa nolur yazsın.Cok eski değil 2011 mı 2012 mı ne call of duty benzeri bir oyun vardı pcmde oyun dağ gibi bir yerde başlıyordu adamları öldürdükten sonra askeri araç gibi bir arabada bomba vardı biz bombayi elimize alınca parlıyordu ve ekiple dağdan dusuyorduk.Sonra oyun başlıyordu ilk bolumde bir adamı yakaliyorduk adamlari öldürüp 2. Bölümde Afrika’ya gidiyorduk girişte bir adam bir kadını dövüyordu biz de arkadan adamı öldürüyorduk sonra adamların kampa arabaya gidip gizlice ilerleyip generallerini arıyorduk ondan sonrasını geçemedigim için hatırlamıyorum.Oyunun simgesinde kuru kafa gibi bir şey vardı sanırım.Hatirlayan bir Allah kulu çıkıp yazarsa çok sevinirim.Oyun FPS call of duty gibi bir şeydi ama cod olmadigina eminim.

Ghost Recon Future Soldier mı acaba?

Aynen teşekkür ederim ama ben FPS biliyordum bu oyunu TPS imiş.Yanliş bir bilgilendirme oldu ama bulduğunuz için teşekkür ederim tekrardan.İban var ise küçük bir miktar atabilirim.

Benim de hatırlayamadığım bir oyunum var uzun zamandır aklımda. Demosunu oynamıştım muhtemelen. Sıralı dövüş sistemi olan ve third person bir oyundu. Hayvana yaklaşınca otomatik dövüş ekranına alırdı diye hatırlıyorum. Orta çağ temalı büyü yapabiliyordunuz. Harita vardı harita üzerinden hızlıca seçili yere ışınlanıp orada kurt, örümcek fln kesiyordunuz. Çok güzel minik köyler vardı oralardan yiyecek alma su alma vardı hayvan postu gibi şeyleri oralarda satıp para kazanıyordunuz. Oyunda level sistemi de vardı. Eski bir oyundu en az 10 yılı vardır belki 20 tam emin değilim. Bir de ana karakter kadındı diye hatırlıyorum.

Lütfen yardım edin kafayı yicem. :smiley:

Merhabalar, aklımda yaklaşık 3 aydır bir oyun var onu bulmak var. Hatta 2 tane. Yardımcı olursanız çok sevinirim kafayı yiyeceğim. İkiside eski ve online oyundu. En az neredeyse 10 yıl önce oynadığım oyunlar bunu söylemem gerekiyor. Baya zor bulmak.

Oyun 1:

Şimdi bu oyunun adını tam hatırlamıyorum ama blade& ya da knife&bilmemne tarzı olabilir. Uzakdoğu oyunu gibi bir şeydi. Online oynanıyordu. 5v5 Gibi savaşıyorduk galiba. Karakterler silah kullanıyordu, ama Q tuşu ile galiba kılıç çıkarıyordu yandan. Ve bu kılıçla duvarlardan zıplayabiliyoduk atlayabiliyorduk değişik bi combosu vardı. Atıyorum adamlarla silahla uzaktan kapışıyoruz, dodge için veya sabit durmamak için sürekli Q tuşu ile duvarlardan kılıç yardımıyla zıplayıp ateş ediyorduk falan karışık bir oyundu baya da zordu hatta.

Oyun2:

Bu oyunda yine 10 yıllık falandır en az. 5v5 oynanıyodu yanlış hatırlamıyorsam. Görsel kalitesi daha iyiydi. 2 takımı mapin 2 farklı yerine koyuyorlardı. Ve koşup ortada bi kapsül gibi bir şey var onu alıp kendi bölgene getirerek sayı yapmaya çalışıyodun. Onu alıp kendi bölgene koşarken ölürsen tekrar ortaya gidiyodu o kapsül. 10 kişi bunu kovalıyodu bu şekilde sayı yapıp kazanmaya çalışıyoduk. Hatta mapleri vardı ve bi mapte köprüler falan vardı ortada otobüsün içinde duruyordu bu kapsül ordan gidip almaya çalışıyoduk.

Hatırlayanlar yardımcı olursa çok sevinirim, çıldırmak üzereyim aylardır bulamadım :smiley:

Mobil oyun mu yoksa pc oyunu mu bunlar?

Pc oyunu ikiside ya Çok eski zamanların ama galiba :smiley: Lisede oynuyodum ünv biteli 5-6 yıl oldu :smiley: