Basılacak Fantastik Romanlarım

Merhaba. Nasılsınız arkadaşlar? Forumda kitap bastırmak ile ilgili bir başlıkta gördüğüm KDY sistemi oldukça dikkatimi çekmişti ve sitelerine üye olup biraz araştırdım ve elimdeki fantastik kitaplarımın yüklemelerini gerçekleştirdim. Eşimle birlikte ufak tefek yapacağımız düzenlemelerin ardından Allah’ın izni ile kitaplarım basılacak ve satışa sunulmuş olacak.

Ben fantastik türünde yazmayı çok seviyorum ve yazarken çok keyif alıyorum. Dilerim kitaplarım basıldığı vakit sizler de okur ve benim gibi keyif alırsınız.

Resimlerde görmüş olduğunuz, kitaplarımı tanıtırken kullanmak için yapmış olduğum resimler basılacak kitaplarıma ait. Satışa çıktığı vakit hepinizin desteklerini bekliyor olacağım. :slight_smile: Şimdiden bir hayırlı olsun duanızı alırım. :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Hayırlı olsun, başarılar dilerim :slight_smile:

3 Beğeni

Teşekkür ederim. Aminn inşallah. :slight_smile:

3 Beğeni

Başarılarınızın devamını dilerim. :slightly_smiling_face:. Bu arada birinci fotoğrafta ortadaki kız çok güzelmiş. :grin:

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Aminn inşallah. :slight_smile: Nina Dobrev’e çok benzettiğim Victoria Justice’den söz ediyorsunuz sanırım. Gerçekten de çok güzeldir.

2 Beğeni

Serinin birinin ismi gerçekten doğa üstü yakışıklılar akademisi mi ?

17 Beğeni

Evet. Öyle. Doğaüstü Yakışıklılar Akademisi olarak geçiyor.

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Aminn inşallah. :slight_smile:

1 Beğeni

Kitapların konusundan kısaca bahseder misiniz? Mesela Doğaüstü Yakışıklılar Akademisi’nde (seri olacak sanırım) ne anlatılıyor? Yakışıklı vampirler, büyücüler falan mı var? Akademideki hoca öğrenci aşk üçgenleri, hesaplaşmalar, ihanetler, rekabetler mi var? (sadece tahmin)

2 Beğeni

Başarılar dilerim ama bu kapaklar ile basılmasını istemem. İçerikleri hakkında bir fikrim yok ama bu halleri ile ucuz bir Wattpad kitapları gibi duruyor. Ve ben bu halleri ile almam maalesef. Bütçeniz uygunsa ufak tefek tasarım işleri uğraşan kişilerden yardım almalısınız. Bir ilave daha edeyim. Bu kadar serinin ilk kitabını aynı anda çıkarmak yerine kendinize bir okuyucu kitlesi edindikten sonra daha çok basım yapabilirsiniz.

İyi geceler.

11 Beğeni

Doğaüstü Yakışıklılar Akademisi’nde işlediği suçlardan dolayı akademiye hapsedilen, görünüşleri insana benzeyen ile benzemeyen varlıkların hayatta kalma çabası var. Hem bu akademiden mezun olmaya, hem hayatta kalmaya hem de düşmanlıklarına rağmen bir arada yaşamaya çalışıyorlar. Buradaki ismi seçmenin sebebi akademide yer alan her varlığın yakışıklı erkeklerden meydana gelmesi. Kendi ürettiğim türler, olaylar, entrikalar vs derken kitap bayağı akıcı ilerliyor. İçinde biraz da komedi var tabii. Onu da es geçmemek lazım. :slight_smile:

2 Beğeni

Kitapların içerik düzenlemesi ile kapak tasarımları kdy nin anlaştığı şirketler ile yapılacak zaten. Bu resimleri sosyal medya üzerinde tanıtımını yaparken kullanıyorum. :slight_smile: Kitabın düzenlemesi profesyonel olacak olması haricinde zaten bizim elimizden de geçecek. Eşimle de düzenlemeler yapıyor ve beğenmediğimiz yerleri çıkartıyoruz. Amacım bu türde yazmayı çok sevdiğim için okurlara başarılı bir kitap sunabilmek. İnşallah da öyle olur. :blush:

2 Beğeni

Kanlı Geceler kurt adam kurgusu ama içerisindeki yaratıklar, olaylar ve finali ile insanı şaşırtıp merak uyandırıyor diyebilirim.

İntikam Oyunu ise Asur Belis adındaki bir kızın, en yakın arkadaşının ve düşmanlarının yaşadıklarını anlatmakta.

Kehanet ve Ölüm’de ise birbirini çok seven iki ayrı türün - kurt adam ve vampir- arasına giren bir düşmanın hem onlara hem de diğer doğaüstü varlıklara yaşattığı olayları içeriyor.

Genç-Ergen kitapları sanırım.
https://www.wattpad.com/story/41093535-patron-tek-aşkim-sensin-basildi
Tam wattpad kitapları, ki zaten ordan başlamışsınız sanırım, konusu kapağı ve isimlendirilmeleriyle de o tarz duruyorlar. Keşke daha farklı olsaydı, umudum o yöndeydi ama bana yönelik değilmiş. Tabi biz biraz yaşlandık, gençler bu tür seviyordur belkide.

18 Beğeni

Öncelikle hayırlı olsun. Benim küçük bir önerim olacak. Bu dört kapak da bence kullanılmamalı. Eğer gençlere hitap edecekse onların ilgisini çekecekse siz bilirsiniz ancak bence bu kapaklar felaket derecede kötü. Forumun genel yaş ortalaması, gözlemlerime göre, bu tarz kapağa uygun kitapların çok üstünde. Yani bu forumdan ne kadar derstek alırsınız bilmiyorum. Önerimi ve eleştirimi yanlış anlamayın. Kitaplarınızın içeriğini sorgulamıyorum. Ama bu kapaklar olmamış.

12 Beğeni

Wattpad den çok önce, 9 yaşımdan beri yazan biriyim aslında. İlk olarak fantastik romanım olan Kehanet ve Ölüm’ü bitirdim ve 9 yaşında yazmaya başlayıp 11 gibi bir yaşta bitirmek, gerek içeriği olsun gerek kurgusu olsun büyük bir başarı bence. Kitabımı daha önce okuyan öğretmenlerimden, arkadaşlarımdan ve ailemden baya güzel yorumlar almıştım. Hatta hiç unutmam okuldaki edebiyat öğretmenimiz -söz konusu fantastik eser olduğunda kolay kolay beğenmezdi biz öğrencilerin yazdığı yazıları- bile beğendiğini ve bu işte başarılı olduğumu söylemişti. Maalesef ki ülkemizde hem okuma oranındaki düşüklük hem de o zamanlarda bazı insanların fantastik eserlere burun kıvırmasından dolayı kitabımı bastırma fırsatı elde edememiştim. İçeriği, olayları, karakterlerin özellikleri ve kendi yarattığım karakterler bu kadar beğenilirken bastıramamak beni epey yaralanmıştı.

Şu anda 27 yaşında olan ve Wattpad ortamında büyüme şansım varken ailevi ve sağlık sorunlarından dolayı da büyüyemeyen, tanınmayan bir insan olduğumu söyleyebilirim.

Gerek Wattpad’de ki kitaplarım - ki bu kitaplar wattpad de yayındaydı ve yayından kaldırdım - gerek yayında olmayanlar aslında baya baya güzel yorumlar aldılar.

Evet. Bir J. K Rowling, Stephen King, Agatha Christie değilim yani onlar kadar başarılı yazamıyorum. Ama şu var ki bu insanların içinde zaten tanındıktan sonra ekip kurup ekiple kitapları daha da profesyonel hale getirme ve yazma durumu mevcut oldu. Belki benim de böyle bir imkanım olsa ben de onlar kadar başarılı olabilirim. Kim bilir. Belki gelecekte olur ve daha da sağlam eserlerle karşınıza çıkarım. :slight_smile:

5 Beğeni

Genç kızlar genelde şu tarzda kitaplar okuyorlar.(arkadaşımın kardeşi müptelası olmuş durumda) Vampir mafyanın malikanesi, Patronum, patronumun şirketi ve ben. Genelde şu tarz kelimeler çok geçiyor, kaslıydı, inanılmaz zengin, kayaları çatlatacak kadar yakışıklıydı, çok sert ve acımasızdı, bakışları yürekleri deliyordu. :joy: :joy: :joy:

Arada sırada kahkaha atmak için wattpad okuyorum. Sonra gençlerimize üzülüyorum tabii. Yeğenlerimin okumasını asla istemem, gerçi pek kitaplarla alakaları yok. :sweat_smile:

14 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Estağfurullah. Hayır. Bu görseller kitap kapaklarım değil. Sosyal medya üzerinde tanıtım için kullandığım resimler olarak söylemem daha doğru olur. Kdy üzerinde kitaplarım basıldığında gerek editör düzenlemesi gerek kapak tasarımı zaten ajanslardan biri tarafından hazırlanmış olarak yayına girecek. :slight_smile: Daha profesyonel kapaklarla yayına sunulacağını düşünüyorum kitaplarımın.

3 Beğeni

Hevesinizi kırmak istemem ama o kapaklar ile maalesef basılamaz. Kate Beckinsale’in buna izin vereceğini sanmam. Keşke şansınızı önce wattpad’de deneseydiniz.

3 Beğeni

Dürüst olayım sosyal medyada bu görsellere tanıtılan bir kitap görsem direkt bir önyargı oluşurdu. Bence tanıtım görseli olarak da pek başarılı görseller değiller.

7 Beğeni