Batman TMNT'ye Ait İlk Fragman Yayınlandı

6 Beğeni

Fragman’a baktım ve bu sefer olmuş gibi geldi,geçen hafta jbc yayıncılık tarafından çıkan tmnt’nin okurken verdiği hissi yansıtmışlar animasyon filmine.

Fakat Batman’in mavili grili kostümünü giymesi :smiley:

1 Beğeni

Bu animasyonun değişmez kuralı :slight_smile: çizim tarzı olsun,mimikler filan.Bende ancak 2-3 tane filmini izleyince alıştım.

2 Beğeni

Hoşuma gitti ama çizimler falan daha bir başka olsaymış daha güzel olurmuş gibi. Ancak fondaki müzik epey gaza getirici. :smiley:

Bu çizim tarzı artık klasik yani ilerde de değiştireceklerini sanmıyorum ama dediğin gibi bir iki tık daha iyi bir görsel seçim daha iyi olurdu,çizgi romanda ki gibi sanatsal bir tarz olmasını isterdim bende.

2 Beğeni

Farklı konuların işlenme zamanı gelmişti. Animasyon bile olsa güzel. Başka bir sitede Marvel What if serisinin yapılacağını okumak heyecan verdi.

1 Beğeni

What if çok iyi bir tarz bide bir birine cuk oturmuş karekterleri birleştirildiği zaman uzun ve iyice sıkıcı olmaya başlayan serileri bir nebze de olsa tekrar sevdiriyor.

1 Beğeni

Superman Son of Zod serisi de bilindik kalıpların kırılması açısından hoşuma gitmişti mesela.

30 senedir bu karakterlerin düşmanını dostunu tanıyınca bir yerden sonra en güzel konular bile banal gelmeye başlıyor. Örneğin Batman: Hush çizgi romanı güzeldi, beğenerek okudum fakat sonunda o istenilen ters köşe olmadı.

1 Beğeni

Batman her zaman efsanedir

1 Beğeni