Batman ve Valencia Arasındaki Dava Yeniden Alevlendi

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/cizgi-roman-manga/batman-ve-valencia-arasindaki-dava-yeniden-alevlendi/

image

DC Comics ile Valencia futbol kulübü arasındaki “yarasa logosu” kavgası devam ediyor. (DEVAMI…)

2 Beğeni

Çok yersiz ve saçma bi çıkış olmuş. Valencia’nın, dava açmadığına dua etsinler. Bahsedildiği gibi, ya davayı Valencia kazanırsa ? Koskoca logo gidecek. Bunun yerine destek verseler, en azından reklamları da bedavaya gelirdi. Zaten, son dönemde reklama çok ihtiyaçları var. Yok ya, bu DC akıllanmaz. Koskoca şirketi beyin özürlüler yönetiyor resmen. Dünyanın en çok tanınan “3 Süper Kahramanına” sahipler; ama, dünkü çocuk “Marvel” gelip tahtlarından etti. Hala akıllanmadılar.

3 Beğeni

Valencia’nın bu cevabından sonra hala konuşurlarsa bir şey demiyorum.

2 Beğeni

Aklıma şu haberi getirdi :grinning:

3 Beğeni

Hahaha, bu ya :smiley: İster misiniz Batman ve Valencia şehirleri güçlerini birleştirip DC’ye ortak dava açsın? :smiley:

1 Beğeni

resim

4 Beğeni

Dün gece bu haberi görünce kahroldum. :frowning_face: Bir tarafta favori İspanya şehrim Valencia diğer tarafta favori karakterim Batman. :frowning_face: Keşke öpüşüp barışsalar.

2 Beğeni

Batman Valencia’ya olan davayı kaybederken aynı anda Batman Belediyesi’ne olan davayı kazansaydı garip olurdu. Tabii önce Valencia’nın dava açması lazımdı. Kafama takılan bir şey var: Yarasalar bu durumdan haberdar mı? Bir de onları dinlemek lazım.

3 Beğeni

İşin o kısmı biraz karışık. Yarasalar da bu konudan rahatsız olup Avrupa insan hakları mahkemesine başvurmuşlar. Ama talepleri reddedilmiş, çünkü insan değilsiniz denmiş. Buna daha da çok içerleyen yarasalar durumu boykot etmek için bir topluluk kurmaya ve Valencia sokaklarında bir yürüyüş yapmaya karar vermişler. Sorun şu ki gündüzleri hepsi uyuyormuş, gece yürüyüşe çıktıklarını kimse görmemiş. Onlar da “sinek avlamışlar.”

Tam teçhizatlı kameraman arkadaşım Cevat Kelle’yle Valencia’nın Palabra ilçesinden bildirdim.

4 Beğeni

O konuya girilirse, sonuç belli. Emsal gösterilebilecek davası var :joy:

Zamanında, fotoğrafçının birinin makinasını kapıp selfi çeken maymun davası görülmüştü. Fotoğrafçı, o selfi üzerinden haksız kazanç elde etmekle suçlanmıştı. Sonuçsa, maymunun telif hakkı bulunmadığı, lakin o zaman kadar o selfiden elde edilen ve daha sonra elde edilecek kazancın belli bir yüzdesinin vahşi doğadaki maymunları koruma fonuna aktarılması yönünde oldu.

Bu olayı amblemin sahibi yarasalara kadar götürürseler, iki taraf da geçmiş ve gelecek kazançlarının belli bir yüzdesini Yarasaları Koruma ve Kollama vakfına akıtmak zorunda kalabilir. Vakfı olmasa bile, anında yarasa sever birileri(!) çıkıp öyle bir vakıf kurar. Elbette yarasalar için. Yoksa ne parası, ne fırsatı, canım :rofl:

1 Beğeni

@mit Umarız Cevat Bey ısırılmamıştır. :smiley: Bilgiler için teşekkür ederiz.

@Bay_Karamsar Şimdi komik olacak ama ben yarasa severim. Hatta kurstayken bir dönem yarasa resimleri yapıyorum diye kurstakiler bana patlamış gözlerle bakıyorlardı. Bu yarasalarımı isteyen bazı arkadaşlarıma gönderdim. :smiley: Nitekim karga, baykuş da çizdiğimde aynı tepkiyi vermişlerdi. Aradan yıllar geçtikçe hepsinin bilinçaltına işlemiş olmalıyım ki hepsi baykuş, karga, yarasa çizmeye başladı. :rofl: Bu kimselerin de 45-65 yaşları arasındaki ev kadınları olduklarını belirtmekte fayda görüyorum. Bu bağlamda diyorum ki ben mi kursam acaba böyle bir dernek? :thinking: :buyucu:

1 Beğeni

Batman Belediyesi eğer dava açarsa kendisi kaybeder 65 yıl oldu kurulalı :grin:

Başlıkta Valencia’yı görünce Batman’i de bizim şehir sanmıştım zaten :joy: “Acaba gavur İspanyollar’da mı bizi kıskandı?” düşüncesiyle girdim başlığa.

Astarı bezinden pahalıya gelmeyecekse kenarda dursun, ne olur ne olmaz :sweat_smile:

1 Beğeni

images%20(7)

Evet arkadaşlar Valencia davayı kazanır ve yeni Batmanımız bu arkadaş:)

2 Beğeni