Bilimkurgu Klasikleri Dizisi (İthaki Yayınları)

Şu kitap iş görür.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.goodreads.com/book/show/91099.Bring_the_Jubilee&ved=2ahUKEwjMoYO9zIaWAxXXA9sEHaxsLJYQqa4BegQIJBAA&usg=AOvVaw1hgUAAstsCs0phrJ7-zPiD

5 Beğeni

Bir aksilik olmazsa yarın ön siparişte…

11 Beğeni
13 Beğeni

Serinin yeni kitabının kapağı hazır. Ama şimdilik onay olmadan paylaşamıyorum. :smiley: Bir de Ted Chiang artık İthaki’de.

10 Beğeni

Hangi yazarın kitabı olduğuna dair biraz ipucu versene :slight_smile: Tahmin yaparız :slight_smile:

1 Beğeni

Maalesef. Ondan sonra ipin ucu kaçar. :smiley:

2 Beğeni

Ted Chiang Nefes, Geliş pek sevmemiştim galiba, pek bir şey de hatırlamıyorum.

BKK son kitaplarından Beden Kemericileri iki üç oturumda kolay okunan bir kitap ama artık bence klişe, muhtemelen konusuna bakınca Zamanın Şafagı da öyle.

Klasiklerden sıkıldık az biraz da modern BK gelsin. :slight_smile:

6 Beğeni

O değil de bu özel baskı turnuvası unutuldu. Kesin TÜYAP için hazırlanıyor. Onları almak istiyorum, BKK serisinden aşırı sıkıldım artık.

3 Beğeni

Film uyarlamaları yüzünden Beden Kemiricileri’nin konusunu biliyorum ama kitabı filmlerinden çok farklıdır. İnşallah bu seri gidebildiği yere kadar gidebilir ülkemizin bilimkurgu okuyucuların sayısı artmalı öteki türlü sadece young adult okuyanların sayısı artacak.

9 Beğeni

Katılıyorum. Seride normalde asla göremeyeceğimiz kitaplar çevriliyor. Ki bence daha en az yüz kitap daha gitmeli seri. Daha Samuel R. Delany, Harlan Ellison, Fritz Leiber, Jack Vance gibi yazarlardan bir tane bile kitap girmedi seriye. Dahası Clarke, Asimov, Herbert gibi yazarların seriye eklenebilecek eserleri de duruyor. Seri niye bitsin ki hem. Biterse Türkiye’de doğru düzgün bilimkurgu görebileceğimizi düşünmüyorum. Tek tük yayınevleri tek tük modern eserler basıyor ama devamı gelmiyor.

13 Beğeni

Diğer yayınevleri ismi bilindik yazarları basıp geçerler buzdağının altında kalan nice iyi bilimkurgu yazarlarını görmezlerdi.

3 Beğeni

Sorularımıza cevap alamıyoruz ki bu soruyu da soralım :blush:

2 Beğeni