Bir Tablo Arıyorum

Arkadaşlar selam, çocukken puzzle olarak yaptığım bir tablo vardı. Sanırım aslen bir yağlı boya tablosuydu. Şöyleydi görseli.

İki kız, üç de olabilir. Biri yerde otuyordu. Şeffaf hayaletimsi bir görüntüleri var. Ayaktaki kızın karnı beli şefafftı. Şömineli bir odada duruyorlar. Şömine de galiba ateş yanıyordu. Odadan iki kapı açılıyordu. Birinden gemi görünüyordu. Deniz vardı dışarıda. (Orayı hep küçük kardeşim yapardı) İçeriye sular giriyordu. Diğer kapıyı hiç hatırlamıyorum. Odanın zemini döşemeliydi, beyaz soluk renkte.

Başka bir şey hatırlamıyorum. Bu kadar az şey hatırlarken bulamamam normal. :roll_eyes:

Bilen biri, çağrışım uyanan biri varsa yazsın lütfen.

2 Beğeni

Dominique Appia - Entre les trous de la memoire

12 Beğeni

Süpersiniz doğrusu @Leingrad

tablonun isminin L ile başladığına emindim oysa. :astonished:

Teşekkür ediyorum. L ile başlayan tüm tablolara bakmıştım neredeyse.

3 Beğeni

Valla helal olsun. Ben de bir kısa film sorucam o zaman ama özelden mi sorsam :smile:

Kısa filmler hakkıda bilgim hiç yok ama belki anahtar kelimelerden falan bulabiliriz :slight_smile:

1 Beğeni

Bir Tablo Arıyorum Gönderisinden tartışılmaya devam ediliyor:

Dostlar bir tablo arıyorum tablonun görseli suydu denizin dalgası kadin kaya erkek birbirine sarilmişlar arkada küçük yanardağ gök yüzünde ay ve güneş…benim icin manevi anlami vardi ama bendeki orjinali kaybettiler belki ev tasinirken çalindı rica ediyorum bilen varsa yardim etsin tema deniz dalga ve kaya cok sagolun

Cok tuhaf. 40 yasindayim. Kucukken bir dukkanin vitrininde vardı bu tablo. Her geçtiğimizde durur dakikalarca izlerdim . Sonra cok aradım tablonun adini bulamadım. Gece rüyamda o dukkani gördüm, sahibine soracaktim ki dukkan kapandı. Tekrar googledan aramaya devam ettim ve buldum. Suan cok mutluyum. Sanatın gücü, insanda izler bırakıyor. Tesekkur ediyorum ben de .

2 Beğeni

En uygun bu başlığı buldum, yanlışsa eğer kusuruma bakılmasın lütfen(:
Yıllar önce kullandığım bir avatar var ve asla bu resmi hiçbir yerde bulamıyorum. Elinde değişik aratma metodları bulunanlar varsa belki yardımcı olabilirler diye düşündüm.
Fotoğrafta yan ve kafası yere doğru eğik duran bir kız var, siyah kıyafetli. Saçları arkasındaki ormanla birbirine karışmış şekilde ve elinde de sanırım büyü küresi ya da hayvanlar var.
sdfdsf

Bu altta paylaştığınız ise pek belli olmuyor ama elinizde bir örneği varsa Google İmges üzerinden arama yapabilirsiniz. Pinterte de arama yapılıyordu sanırım, nasıl olduğunu unuttum.