Bir Varmış Bir Yokmuş

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Bir Varmış Bir Yokmuş – Aylık Öykü Seçkisi

image

Ozan Flaner derler adıma, Esperos diyarından, batıdaki Yeşim Denizi kıyısında yer alan. Kolejli bir gezginim; hem diplomalı bir ozan, hem Avare’nin bir soydaşıyım yani. Soyumun ismini bırakıp ozan olarak yollara revan olalı pek çok döngüler geçti. Nicedir dolaşır, görürüm hayli diyarı, bilirim yaratımın harikalarını ve pek çok insanla karşılaşırım yollarda. Çünkü hepimiz yoldayız ve her… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Vay canına! Gerçekten sıkı bir öykü okudum az önce.

Anlatım tarzın ve kullandığın teknik bu tür hikayeler için biçilmiş kaftan bence. Fantastik kurguların bu kıvamda biraz ağır ve süslü bir dille yazılmasını seviyorum. Çoğu zaman bu ağırlık detaylandırmamız aracılığıyla meydana geliyor zaten. Bu en azından benim için tatmin edici bir şey. :slight_smile:

Bu seçki yayınlandığından beri, okuduğum en iyi öykülerden biriydi bu. Eline sağlık, gerçekten emek vermiş ve üzerinde uğraşmışsın.

Kalemine kuvvet! :call_me_hand:

1 Beğeni

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

Harika bir anlatım tarzı hayran kaldım :blush: o kadar güzel detaylar ve imgelemelerle süslemişsin ki öykünü gerçekten çok etkileyiciydi. Kalemin daim olsun🖎

1 Beğeni

Merhabalar.
İlk kısımdaki detaylar dışında öykünüzü sevdim. İlk kısım biraz sırıtıyor genelinin yanında. Elinize sağlık. Diğer seçkilerde görüşmek üzere.

1 Beğeni

Öyküyü sevdiğim kadına okudum ve ikimizde çok sevdik. Çok güzeldi.

1 Beğeni

Bunu duymanın beni ne kadar mutlu ettiğini anlatamam, ilerde çocuğunuza da okumanız dileğiyle…