Bir Yılın Kitapları 2021 (1000Kitap Okuma Raporu)

Bende zar zor 13 bin sayfa okumuşum, kendimi çok ortalama hissettim :smiley: seneye x2 hedef koyayım bakayım nasıl geçireceğiz.

Çok güzel bir çalışmaymış, detaylıca okudum. Nüfuz ve gelişim seviyeleri paralelliğinde değerlendirdiğimde sonuçları da çok şaşırtmadı aslında. Biz bir tek haberleri takipte yukarılara oynamışız, o da hiç şaşırtmadı :joy:

image

Bir günü diğer gününü tutmayan bir ülke olarak hadi biz sürekli haberleri takipteyiz, peki ya İsveçliler? :joy: 2021 için En çok döviz kuru takip eden ülkeler olarak bir tane ek kolon ekletelim, kesin birinci çıkarız :joy:.

1 Beğeni

Birkaç kitap hariç bu yıl içinde okuduğum kitapların hepsi burada. Kitaplığımı düzenledim ve kolilere yerleştirdim birçoğunu. Yine de yer yok :joy: Ailem çok kızıyor ama yapabileceğim bir şey de yok; bunlar benim çeyizimden çok daha değerli. En kıymetli hazine :heart:

13 Beğeni

110 kitap bitirdim. 94’ünü okudum, 16’sını ise dinledim. Okuduğum sayfa sayısı 25269. 25269/94=268 sayfa ortalamaya sahibim. Geçen sene 131 tane kitap okudum ve toplam sayfa sayısı 25598’di. Bu yıl okuduğum kitap sayısı azalsa da sayfa sayısı bakımından neredeyse geçen seneki kadar okumuşum.

2022’de okuyacağım kitap sayısını bilerek azaltacağım, 52 tane kitap okumayı planlıyorum. KPSS’ye çalışacağım için fazla okumak istemiyorum gelecek yıl, ama çok bunaldığım zamanlarda kitaplara abanıp hedefimin çok üstünde de okuyabilirim.

8 Beğeni

Çoğunu dinledim. Sanırım en verimli yılımdı.

10 Beğeni

Her sene 1000kitaba okuduğum kitapları ekleyeceğim deyip üşengeçlikten ekleyemediğim için Goodreads istatistiğimi paylaşıyorum. Senenin yaklaşık 5 ayında hemen hemen hiç okuyamadım sene başı ve sene sonunda okuduklarım ile hedefime ulaştım yine de.

Bu vesileyle bu sene 1000kitapta aktif olacağım diyerek profilimi de paylaşmış olayım.

8 Beğeni

7 Beğeni

2021 yılının en beğendiklerimin listesi…

1 Beğeni