Birbirinden İmkânsız Ancak Bir O Kadar da Olası 11 Potter Teorisi

Şimdi bizim Harry var ya küçükken bir kaza geçiriyor yatağa bağlı kalıyor ama bırak yatağa bağlı kalmayı hani böyle konuşamıyor bile çocuk. Böyle sadece bakıyor yatağından, annesi ilgileniyor onunla böyle sürekli; baba tamirci. Matkabı var.
Yani bizim bugüne kadar izlediğimiz her şey aslında Harrynin kafasından geçen şeyler biz hep onları izledik.Mesela Dudley bunun kuzeni değil abisi.
Annesi buna yemek yediriyor mesela orada bir havuç var o havucu Ron’a benzetiyor. Ron da kim biliyor musun? Annesi Ron da siparişleri getirdi yine diyor, bakkal onu Ron’a benzetiyor ama Ronu hiç görmemiş.
Ondan sonra… kim var başka? mesela Draco…
Aslında hani gündüz içeri giren güneş ışığı var ya gölgesi olur önünden kuş falan geçerse böyle o gölgeyi ejderhaya benzetiyor. O, onun için Draco. Draco diyor ona sarı ya böyle.
Sonra durumu daha kötü olunca bunu hastaneye yatırıyorlar yani Hogwarts’a. Ondan sonra doktor geliyor bak ona iğne vuruyor o doktor Dumbledore şırınga da onun asası. İçeride yani Harry’nin vücudunda mikroplarla savaşıyor hani hortkuluk. Eğer aşı olmazsa içindeki hastalık ortaya çıkıyor yani Voldemort. Ondan her Voldemort gelişinde Dumbledore onu kurtarıyor…
Hermione de kedi böyle kahverengi kabarık tüyleri var böyle karşısında, kütüphane önünde duruyor karşıda böyle Harry sürekli buna bakıyor uzaktan uzaktan Hermione diyor böyle içinden, bu da sanki kitap okuyormuş gibi geliyor. Kütüphanenin önünde ya.
Mesela Cho. İzlediği bir filmde görüyo onu… Tvde çinli bir kız görüyor ve ona Cho diyor söylenişi Çin’e benziyor ya aşık oluyor.Ginny de bunun ilkokulda aşık olduğu kız yani aşk değil de hoşlandığı kız. Hoşlanıyor ama hiç gidip konuşmamış kızla sadece ismini biliyor Ginny… Ona aşık yani kız büyüyor falan ama hep aynı.çünkü Harry onu hep öyle hatırlıyor.
Çünkü tüm hayatı o hastane kadar Harry’nin…

2 Beğeni