Birlikte Kitap Okuma Etkinlikleri

Ben bayağı yoğunum hem iş hem kitapsal olarak ama bakalım katılabilirsem katılırım :slight_smile:

Benim niye haberim yok bundan :joy: Bakalım katılmaya çalışacağım.

3 Beğeni

images

Araştırmanı öneririm. :smiley:

2 Beğeni

Öyle bir şey yok Melih efendi. Herkesi davet edip sen katılmazsan olay çıkartırım burada. :slight_smile:

3 Beğeni

Tam zamanı o zaman hocam, biz de birbirimizi gazlayıp başlıyoruz zaten :smile: Bekleriz, buyur;

1 Beğeni

Bu etkinliği ben demedim, niye üstüme kaldı ki :sweat_smile: Tamam dövmeyin katılırım :slight_smile:

2 Beğeni

Ben 5 kitabı da yakın zamanda okudum, varım :slight_smile:

Hatta, Sissoylu’ya başladım dün, gayet ideal.

2 Beğeni

Nisan ayı için etkinlik olmayacak mı?

Kuğu Şarkısı’nı aday gösteriyorum.

2 Beğeni

Bu ara vakit bulamadım ama aday gösterin, 2-3 gün içinde anket açar sonucu açıklarım :slight_smile:

Bende Dünyayı Değiştiren Kitap’ı aday gösteriyim.

1 Beğeni

Serisinin basımı tamamlanmamış kitapları okuma etkinliğine almayalım :slight_smile: Ben hiç başlayasım gelmiyor. Ben seri olarak okumaya takıntılı biriyim.

1 Beğeni

Bunu beraber okuruz yine, ama ne ara okuruz o bana büyük soru işareti :joy: Daha kitabı da alamadım.

1 Beğeni

İlk kitabın etkinliğini yapmıştık, hızlı basıyorlar bence. Üçüncü kitap da birkaç aya çıkar.

@Vordue etkinlikte seçilirse alırsın hemen :joy:

Yarın anket açacağım, bugün son şansınız kitap adayı için :slight_smile:

1 Beğeni

Halihazırda Kralların Yolu etkinliği devam ediyor. İkinci cilde geçtik. 15’inden sonra olursa yeni etkinlik güzel olur.

Ben bilimkurgu okumak istiyorum. Adaylarım.

• Mickey 7 - Edward Ashton - İthaki
  • Gelecek Bakanlığı - Kim Stanley Robinson - İthaki
  • Cennetin Kapıları - Adrian Tchaikovsky - Eksik Parça
  • Enginlik 1- Leviathan Uyanıyor - James S. A. Corey - İthaki

illa ki bir tane olacaksa Mickey 7 diyorum. Diğerlerine nazaran daha kısa bir kitap aynı zamanda.

3 Beğeni

Daha basılmamış ama :slight_smile:

@Gelu 'nun önerdiği ilk iki kitaptan bir tanesi de bana uyar. @Lorien_archers önerdiği kitapta uygun. Ama aralarında merak ettiğim Gelecek Bakanlığı.

1 Beğeni
  1. kitap 8 Nisan’da yurtdışında çıkacak. Biz de haziranda kavuşuruz bence.
1 Beğeni

Anca o zamana yetişir zaten, araya bayramda girecek anca alınır seçilen kitap.

1 Beğeni

Destekliyorum. :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Serinin tüm kitapları yayınlandı mı?

Tekil kitap bu.

1 Beğeni

Yanında diğerlerini görünce seri sandım.

Reklam amaçlı. :slight_smile: Zamanın Çocukları serisi diğerleri, tamamlasınlar, şiddetle tavsiye ederim. Okuyan herkesin de tavsiye edeceğini düşünüyorum. İlk kitap kendi içinde yeterince sonlanıyor, ve harika bir kitap.

1 Beğeni