Bitirdiğiniz Oyunlar ve Eleştirileriniz

Güncel hangi oyunu oynadığınızı paylaşmak yerine bitirdiğiniz bir oyun üzerine düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz bir başlık açmak istedim. Bu açıdan “Hangi Oyunu Oynuyorsunuz?” başlığından ayrıldığını düşünüyorum bu başlığın.

İyi oyunlar :video_game: :joystick:.

2 Beğeni

Resident Evil 4 ile başlayalım mı? Kaç kere bitirdiğimi hatırlamıyorum bile. Hele o kayıt yapacağamız zaman ki köşesinde daktilo olan odanın arkaplandaki müziği…

Çok farklı bir deneyim oyuncular için bence. Çünkü ezoterik ve okült esintiler oyunun içerisine çok güzel serpiştirilmiş. Leon ağabeyimiz küçüklük idollerimden biridir bu arada. Bir aralar saçımı onun ki gibi asimetrik yaptırmaya çalıştığımı hatırlıyorum. Çok havalıdır Leon!

Oynayın, oynattırın!

Black mesa
Grafiklerin çok eski olmasından dolayı yıllar önce half life 1’i atlayıp 2.oyun ve sonrasını bitirmiştim ama oynarken hikayeye de dikkat etmemiştim.
Half life 1’in yeniden yapımı olan black mesa bu ay tam sürümle çıkınca ben de seriye baştan başlamak istedim.
Öncelikle oyunun grafikleri, eski bir oyunun elden geçirilmiş hali ön kabulüyle oynanırsa gayet tatmin edici. Hele oyunun xen bölümlerinin grafikleri adeta bir sanat eseri.
Sonlara doğru oyun tekrara düşüp sıkmaya başlasa da genele baktığımızda neden bir klasik olduğunu oynarken size hissettiriyor.

1 Beğeni

What do you sellinggg?
What do you buyinggg?

1 Beğeni

No’h enough cashhhhh! :slight_smile:

Half-Life’ın atmosferi o kadar güzel ki bazı bölümlerde durup dakikalarca tünelleri ve çevreyi izlediğimi hatırlıyorum. Yol kenarında ki evlerde uzun uzun bekleyip doku ve materyalleri falan incelerdim. Hastası olmuşum resmen desenize. :smile:

Rise of tomb raider’ı %57 ile bitirdim 80 90’a tamamlamak için yan görevleri yapıyorum bulmacaları çok güzel fakat oyunun optimizasyon sorunu var bazen drop giriyor 5 10 saniyeliğine donuyor :smiley:

1 Beğeni

death and taxes.Oteki hayatta bir memuru oynadıgımız insanların olumune ya da yasamına karar verdigimiz enteresan bir oyun benim bitirdigim sonda gerci insanlık dunyadan silindi ama neyse yine de begendigim güzel bir oyun.

Bi’ oyunu bitireli o kadar uzun zaman oldu ki… Hangi oyunları bitirdiğimi bile unuttum.

Katana Zero’yu bitirdim. Sanırım bitmiş olması dışında bir eleştirim yok(azıcık zor bir bölüm vardı belki bir de o). Pixel grafikli bir oyun nasıl kalbimizi çalabilir sorusuna yanıt olarak geliştirilmiş olabilir. Oynamanızı öneririm.

2 Beğeni

Star Wars Fallen Order güzel bir oyun severek oynadım.Lakin kutuları açmak o kadar cazip gelmedi.(Panço :crazy_face:).Bazı buglar çileden çıkardı.Özelllikle de oyunun sonlarına doğru asansörden aşağıya süzülmem 5.denememde anca geçebildim.

Sıkıldım ve bu nesilde oynadığım en iyi 25 oyun listesi yapayım dedim. Toplamda da 30 oyun oynamışımdır muhtemelen. RDR2 ve Witcher 3 gibi bitiremediğim oyunları ve diğer oyunlarını oynamadığım için hikayesinden bir şey anlamadığım Assassin’s creed originsi dahil etmedim. (Liste fazlasıyla özneldir.)

1-God of war
2-Dying light
3-Spiderman
4-Horizon zero dawn
5-Uncharted 3-4
6-The last of us
7-Days gone
8-Until dawn
9-Shadow of the colossus
10-Death Stranding
11-Prey
12-Doom Eternal
13-Battlefield 1 (Online)
14-The Evil within 1-2
15-Tomb Raider 1=3>>2
16-Detroit:Become human
17-Heavy rain
18-Last guardian
19-Ratchet ve Clank
20-Call of duty reboot
21-Wolfenstein
22-Titanfall 2
23-Driveclub/Gran turismo
24-Control
25-A Plague Tale

3 Beğeni

Pek oyun oynayan birisi değilim ama Mortal Kombat 2’yi 40 kere bitirmişimdir, ama sorun şu ki kendim oynayınca belli bir seviyeye kadar kalkardım, hileyle kazanırdım hep.
Oyun hakkında pek bir düşüncem yok, öyle kesin oynayın diyemem ama öylesine bir deneyebilirsiniz eğer hala oynamadıysanız.

1 Beğeni

Assasins Creed’in telefona çıkan oyunları dışında herhalde her oyunu onamış birisi olarak ben de Origins’in ne anlattığını anlayabilmiş değilim :smiley: Emeği geçen herkesi saygı ve sevgi ile anıyorum :slight_smile: