Elimde olan Brandon Sanderson ve Buz ve Ateşin Şarkısı kitaplarını satıyorum.
Taht Oyunları, Oathbringer ve Elantris kitaplarının sırtında çatlak var ama bir dağılma yok. İsteyene tekli fotoğraf gönderirim.
Özel mesaj atarsanız fiyat verebilirim.
Elimde olan Brandon Sanderson ve Buz ve Ateşin Şarkısı kitaplarını satıyorum.
Taht Oyunları, Oathbringer ve Elantris kitaplarının sırtında çatlak var ama bir dağılma yok. İsteyene tekli fotoğraf gönderirim.
Özel mesaj atarsanız fiyat verebilirim.
Amazon taht oyunları 66 tl - karalların çarpışması 1. ve 2. kitap 112 tl - kılıçların fırtınası 1. kitap 61 tl = toplam 239 tl. Sıfır fiyatları bunlar. Sizin kitaplara kokunuz sindi de aromalı fiyatları mı ![]()
amazonda sissoylu serisi 1. kitap 68 tl - 2. kitap 78 tl - 3. kitap 63 tl - 4. kitap 36 tl - 5. kitap 53 tl - 6. kitap 38 tl . Sissoylu serisi amazonda sıfır kampanyalar hariç 6 kitap toplam 336 tl.
amazonda Elantris 55 tl - Steelheart 47 tl (D&R 25 tl ama güvenemedim stok yok diyebilirler) Amazonda kampanyalar hariç sıfır Toplam 102 tl.
Fırtınaışığı Arşivi serisi kitapları eski baskı olduğu için bulamadım şuan her bir kitap iki cilt.
Buz ve Ateşin Şarkısı kitapları etiket fiyatları toplamı yaklaşık 432 tl. Kitapyurdu fiyatına bakmıştım orada indirimli 344 tl oluyor. Amazonda çok daha uygunmuş, bilmiyordum. Fiyatı indiririm.
Fotoğraftaki Brandon Sanderson kitaplarının toplam Amazon fiyatı 734 tl.
Kitapyurdu fiyatı 730 tl (Lejyon hariç)
Dostum bir tavsiye vereyim, taht oyunları tüm seti 200tl satamadım. Sapasağlamdi. Sahalara götürdüm, tanesini 15tlden aldı. ![]()
Tavsiye için sağ ol, burada ne kadara satılır bilmiyorum daha önce satmadım. 150 Liraya indirdim. Sahaflar çok daha ucuza alıyor biliyorum. 15tl iyi bile benim tecrübelerime göre ![]()
Mistborn serisini ne kadara bırakırsın?
Sissoylu serisi satıldı.