Kozmerin çok ilerisinde geçen tanıdık bir karaktere ait hikaye. Yine bayıldım.
Kozmerin suyunu çıkarıyor bu arada. Hersey iyice ayağa düşmüş gibi. Her gezegeni biliyor adam.
Kozmerin çok ilerisinde geçen tanıdık bir karaktere ait hikaye. Yine bayıldım.
Kozmerin suyunu çıkarıyor bu arada. Hersey iyice ayağa düşmüş gibi. Her gezegeni biliyor adam.
Sigzil diye okudum doğru mu okumuşum? Sanki fırtınaışığı ile ilgiliydi.
Kişi doğru. Oldukça merak uyandırıcı olmuş. Hele Hoid kısmı beklenmedikti.
Yarın canlı yayın olacak, bayağıdır soru sormaya niyetim vardı, denk gelirsem soracağım.
Bu adam kafayı yemiş…
Yok artık Lebron James…
Olay nedir tam olarak hocam?
Saat tam olarak kaçta oluyor? Discord etkinliği yapabilir aslında? 
Daha yeni hiç yoktan, gizli gizli 5 kitap yazdığını açıklamıştı. Şimdi de her zaman bir sır daha vardır diyor. Yarın belirttiği saatte yine gizli bir çalışma paylaşacak galiba.
@Buyifix yarın 18:00
Secret history devamı mi acep? Beni çok heyecanlandirmisti. Savaşkıran flashback gibi bir şey olsa süper olur. Kara kılıçin ortaya çıkışı mesela tadından yenmez. Saat 6da discordda olma ihtimalim yüzde 50 olur. İş çıkışı ve eve gelme saatim nokta atışı yapmam gerek. 
Değişiklik olsun bu sefer de duşta yazdığı şarkıyı tanıtsın bence. Eminim duşa da kağıt kalemle giriyor.
Stephen King değil miydi o ya? 
Özellikle ana serileri dışındaki eserlerini tek başına yazmadığını düşünmeye başladım.
Patrick Rothfuss’un bitiremediği Kral Katili Güncesi’nin son kitabını yazmış bitirmiş; onu açıklayacaktır.
Tüh lan… 1 Nisan’da gönderseydim bu gönderiyi 
Assahahaha çok iyiydi ama kaçtı artık. 

Hahah bir giriş bölümü paylaşmak yetmez ama bu sefer kesmez milleti
Şöyle masaja cilt cilt vurmadan olmaz.
Üçüncü kitap ile ilgili başlık uzun süredir aktif değil. Her sene kitap çıkıyor diye 1 Nisan yıl dönümü var. Bu başlıkta görmemiş olanlar olabilir. Aynı mesajı oraya 1 Nİsan’da yazabilirsiniz. Açık konuşmak gerekirse yine kitap geliyor diye o başlık baya mesaj alır 1 Nisan’da ve sabırsızlıkla beklemiyorum dersem yalan olur. Üçüncü kitap ile ilgili bu başlık yakında Eğlence Kulesi altına taşınırsa hiç şaşırmam.