Brandon Sanderson

Kozmerin çok ilerisinde geçen tanıdık bir karaktere ait hikaye. Yine bayıldım.

Kozmerin suyunu çıkarıyor bu arada. Hersey iyice ayağa düşmüş gibi. Her gezegeni biliyor adam.

2 Beğeni

Sigzil diye okudum doğru mu okumuşum? Sanki fırtınaışığı ile ilgiliydi.

1 Beğeni
  1. kitapla alakalı spoiler içeriği olacak gibi. Hatta Kayıp Metal de Kozmer bağlantılı olup 5. kitabın sonrasında geçtiği için yazar yazarken birazcık dikkatli olmam gerekecek diyordu bir röportajında yanlış hatırlamıyorsam. Tam olarak ne olduğunu öğrenmeyeceğiz büyük ihtimalle ama bazı bahsedişler, üstünden geçmeler olacak gibi.
2 Beğeni

Kişi doğru. Oldukça merak uyandırıcı olmuş. Hele Hoid kısmı beklenmedikti.

2 Beğeni

Yarın canlı yayın olacak, bayağıdır soru sormaya niyetim vardı, denk gelirsem soracağım.

1 Beğeni

Bu adam kafayı yemiş…

6 Beğeni

Yok artık Lebron James…

1 Beğeni

Olay nedir tam olarak hocam?

2 Beğeni

Saat tam olarak kaçta oluyor? Discord etkinliği yapabilir aslında? :roll_eyes:

2 Beğeni

Daha yeni hiç yoktan, gizli gizli 5 kitap yazdığını açıklamıştı. Şimdi de her zaman bir sır daha vardır diyor. Yarın belirttiği saatte yine gizli bir çalışma paylaşacak galiba.

@Buyifix yarın 18:00

5 Beğeni

Secret history devamı mi acep? Beni çok heyecanlandirmisti. Savaşkıran flashback gibi bir şey olsa süper olur. Kara kılıçin ortaya çıkışı mesela tadından yenmez. Saat 6da discordda olma ihtimalim yüzde 50 olur. İş çıkışı ve eve gelme saatim nokta atışı yapmam gerek. :joy:

3 Beğeni

Değişiklik olsun bu sefer de duşta yazdığı şarkıyı tanıtsın bence. Eminim duşa da kağıt kalemle giriyor.

4 Beğeni

Stephen King değil miydi o ya? :joy:

2 Beğeni

Özellikle ana serileri dışındaki eserlerini tek başına yazmadığını düşünmeye başladım.

2 Beğeni

Patrick Rothfuss’un bitiremediği Kral Katili Güncesi’nin son kitabını yazmış bitirmiş; onu açıklayacaktır.

Tüh lan… 1 Nisan’da gönderseydim bu gönderiyi :slight_smile:

9 Beğeni

Assahahaha çok iyiydi ama kaçtı artık. :joy::joy::joy:

2 Beğeni
6 Beğeni

Hahah bir giriş bölümü paylaşmak yetmez ama bu sefer kesmez milleti :joy: Şöyle masaja cilt cilt vurmadan olmaz.

1 Beğeni
4 Beğeni

Üçüncü kitap ile ilgili başlık uzun süredir aktif değil. Her sene kitap çıkıyor diye 1 Nisan yıl dönümü var. Bu başlıkta görmemiş olanlar olabilir. Aynı mesajı oraya 1 Nİsan’da yazabilirsiniz. Açık konuşmak gerekirse yine kitap geliyor diye o başlık baya mesaj alır 1 Nisan’da ve sabırsızlıkla beklemiyorum dersem yalan olur. Üçüncü kitap ile ilgili bu başlık yakında Eğlence Kulesi altına taşınırsa hiç şaşırmam.

1 Beğeni