Bu Ara Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? 🎮

Aşırı olmasa da obsidian hatırına büyük bir umutla outer worlds’e başladım fakat oyun çok çiğ geldi.
Sanırım devam etmeyeceğim.

2 Beğeni

Sevgi neydi? Sevgi iyilikti, dostluktu, sevgi emekti.
Durursam bir daha kurtulamam.
Ziyanı yok, gülüşü yeter bize.
Yüreğim kaydıysa günah mı?
Çamura saplansam yardıma gelir misin?
Elini tuttum sıcacıktı, yüreği elindeymiş gibi.
Elinden tutuversem benimle gelir mi?
Seninim işte, alıp götürsene beni.
Elveda Panam, elveda selvi boylum al yazmalım, elveda.

6 Beğeni

Eylül’deki DLC’yi merakla bekliyorum. Şahsen zevk alarak oynayıp bitirdim Cyberpunk’ı.

3 Beğeni

@artun12 @birisi43 Keşke bunları oyuna başlamadan bilseydim daha keyifli olurdu. Neyse son bölüm sürekli var, yan görevleri bitirip alternatif sonlara bakacam artık.

2 Beğeni

Hazır Epic bedava vermişken Guacamelee! Super Turbo Championship Edition oynayayım dedim. Beni buralarda az çok gördüyseniz 2b plartform macera oyunlarını ne kadar sevdiğimi bilirsiniz. Çocukluğumda Mega man ile başladığım bu sevdayı bırakamıyorum. Lakin bu oyuna hiç ısınamadım. Olmuyor yani bir şeyler eksik gibi geliyor. Bir noktada bir kütüklük var gibi geliyor. O kadar çok eğitici var ki oyunun içinde o kadar çok boş konuşma var ki Meksika güreşi hayranı değilseniz daralırsınız büyük ihtimalle.

Bir diğer oynadığım oyunda Call Of Juarez: Bound In Blood. Gördüğüm en eğlenceli call of duty çakması oyun :smiley: Aşırı derecede eğleniyorum. Kovboy temasını çok seviyorum. İlk oyunlarınıda oynamaya çalıştım ama ufak çocuklu olan kısımlar beni hiç çekmediğinden sildim geçtim. Zamanımız için bile gayet ideal bir oyun. Call of Juarez Gunslinger’ı oynamayı merakla bekliyorum.

Guacamelee! 2 bedava verilmeşken onuda denedim arkadaşlar ama yok olmuyor… Bu seriyle yıldızım barışmadı…

Hepsinin oynanış videosunu koydum… Teşekkürler… Mega man, Ori, F.I.S.T. Forged In Shadow Torch gibi oyun tavsiyelerine açığım.

4 Beğeni

Call of Juarez Gunslinger acayip keyifli bir oyun. Hikayesi klişe olsa da hikaye anlatımı çok başarılı. İyi eğlenceler.

2 Beğeni

Aşırı eğlenceli bir oyun cidden ve bu kadar klişe bir ortamda eğlence vermek çok basit bir konuyu çok güzel anlatan film çekmek gibi geliyor bana :smiley: Tam puan verdim kendim için.

1 Beğeni

Süper oyunlardır bunlar

1 Beğeni

20XX’e başlayacağım bakalım o saracak mı :smiley: Mega man hayranı biri olarak :smiley:

1 Beğeni

Hayatımda ilk defa FF oynuyorum ve benden geçmiş gibi duruyor. Tüysüz japon çocuklarının kahramanlık dolu hikayeleri çok etkilemiyor artık beni. Çok başka olacak diye girdim bakalım. Bitince bir yorum daha bırakırım, tabi bitirebilirsem.

7 Beğeni

Emin Çıtak inceleme videosu yayınlamış. Bilgi sahibi olmak isterseniz izleyebilirsiniz.

Umarım FF 7 remake gibi temposuz ve aşırı linner bir oyun degildir.

3 Beğeni

Kendi duygularım ile test etmek istiyorum. Başkalarını görüşleri beni baskı altına alanilir. Bakalım, sonra izlerim belki. :joy::thinking:

1 Beğeni

Şu sıralar önceden tamamlamadığım God of War başarımlarını fullemeye çalışıyorum.

Ek olarak çok uzun süredir kütüphanemde oynanmayı bekleyen Cuphead’e başladım. Hazır gamepad varken bunu da %100 yapmayı düşünüyorum. Umarım sinirden kolu, kasayı ve monitörü kırmam.

4 Beğeni

Benim de bu hastalığım var. Oyunun Bütün başarımlarını almadan oyunu sonlandıramıyorum. Last of Us 2’yi neredeyse 2 kere bitirmiştim, toplanacak her şeyi tamamlayıp trophyi almak için.

2 Beğeni

Emülatör sağolsun hayatımda ilk kez bir zelda oyunu oyunuyorum. Breath of the Wild ilk başladığımda sarmamıştı da bir şans daha verince harbiden çok güzel oyunmuş. Sadece internetten yardım almadan tüm sınavları bulamazdım. Başarabilenlere çok büyük saygı duydum takdir edilesi bir psikopatlık cidden.

2 Beğeni

Daha önce bir Zelda oyunu oynadıysanız sonrakiler o kadar zor gelmiyor hocam. Bulmacaların tarzına uyum sağlıyorsumuz.

1 Beğeni

Tears of the Kingdom’a başlayacağım inşallah yakında umarım dediğiniz gibi olur hocam. (Yakında dediysem kesinlikle araya iki üç oyun sokacağım tabii ki :smiley: )

2 Beğeni

Tears of the Kingdom demişken;

Oyunu önsiparişle almıştım fakat belli ki Mediamarkt önsipariş olayını çok yanlış anlamış, özetle oyuna çıktıktan 3 gün sonra başladım ve hiyerarşinin çeşitli noktalarındaki mağaza/HQ çalışanlarıyla eğlenceli anılarım oldu diyelim.

O zamandan beri manyak gibi, yarınlar yokmuşçasına totk oynuyordum, bu pazartesi ana hikayeyi bitirdim. Aslında daha bitirmezdim ama biraz daha uzatırsam hanım boşayacak gibiydi çok da şeyapmadım o yüzden. ÖHÖM.

Oyun gerçekten harika olmuş. Trailer’ları izlerken içime bir kurt düşmüştü, “ek pakete tam oyun parası vermeyek” gibilerinden endişelerim gelişmişti ama adamlar yapmış hacılar.

Breathe of the Wild hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biriydi, adamlar her açıdan Botw’ın üstüne koymuşlar, daha da geliştirmişler, nerdeyse mükemmelleştirmişler.

Hikaye anlatımını çok beğendim. Hem istediğin sırayla görebil, hem hikaye ilerlesin botw gibi statik olmasın olayını çok güzel kotarmışlar, bir de çok daha epik hissettiriyor hikaye. Yan karakterler daha somut daha canlılar, dünya daha aktif, “daha yaşanılan bir yer” gibi hissettiriyor.

Fuse mekaniği dövüşü çok daha iyi bir hale getirmiş. Silahların kırılması meselesi biraz dövüşmeyi engelleyen bir şeydi zaman zaman; özellikle oyunda ilerledikçe dövüşler silah kırdığınıza değmiyor hissi veriyordu, bu meseleyi çok zarif bir şekilde çözmüşler, vallahi takdir ettim. Tam bir deha ürünü bence bu mekanik, açık dünya RPG oyunlarındaki silah probleminin kökünü çok net bir şekilde kavramış adamlar ve çok zarif bir şekilde çözmüşler; şapkamı çıkarıyorum.

Ultrahand mekaniği ve Zonai aletleri aşırı eğlenceli ve karmaşıklığı düşünülürse kullanımı çok kolay. Roketle kanatla hop oraya hop buraya gitmesi aşırı zevkli. Oyunun fizik motoru şaşırtıcı ölçüde başarılı, zonai aletleri şaşırtıcı ölçüde geniş kapsamlı. Adamlar adeta fiziksel objelerin turing complete instruction kümesini bulmuşlar gibi; öyle bir zonai seçkisi vermişler ki adeta her şeyi yapmak mümkün. İki tekerlek ve bir hacıyatmazı birleştirerek sadece bir eksende cihazınızı sabitleyebiliyorsunuz mesela. Ya da portable pot’u esnek bir eklem gibi kullanabiliyorsunuz, şaka gibi. Bu da şapka çıkardığım konulardan.

Müzikler de çok güzel. İlk oyunda biraz daha subtle idi müzikler, burada biraz daha öne çıkıyor ve çok daha epik. Özellikle temple ve boss müziklerini çok beğendim ben şahsen.

Temple ve bosslar demişken. Bu oyunda alışageldiğimiz Zelda dungeon’larına bir dönüş var, temple’ları yaparken çok eğlendim ama bossfightlar daha iyi olabilirdi bence. Biraz daha sönük kaldılar gibi hissediyorum oyunun kalanına kıyasla.

Bir de performans meselesi var. Oyun switchte oynanıyor hocalarım oynanmıyor değil. Ama alet resmen ıkınıyor, bu çok net. 6-7 yaşında, çıktığı zaman bile çok zayıf olan bir alette bu oyunun çalışması tam bir mucize, burası kesin. Ama özellikle ultrahand kullanırken oyun sıklıkla tekliyor gibi. İnş. sonraki nesil konsolları backwards compatible olur da orda 60fps oynarız ne diyelim :roll_eyes:

Ya da emülatörle. Şahsen ben ekran kartıma pek güvenmediğimden hiç o yola girmedim direkt switchte oynadım ama ekran kartınız iyiyse emülatörle oynamak da iyi bir çözüm olabilir.

Sonuçta, 10/10 oyun olmuş, adamlar yine standart olacak bir oyun çıkarmışlar. Ama bu sefer hakkıyla taklit edilebileceğini bile pek sanmıyorum ben.

Sonraki Zelda çıksa da oynasak :roll_eyes:

Ek: Labirentlere de değinmeden duramayacağım. Bu oyundaki labirentler AŞIRI GÜZEL.

12 Beğeni

Gucu kullanarak pervaneyi durdurmamiz gereken yerde oyun gucu kullanmama izin vermedi icin oyunun daha ilk bolumunde takildim.

Metal Slug serisinde olmeden oyun bitirme archievement’i var ve oyunu alanlarin sadece %1’i sahip. Bence cok zorlamayin kendinizi.