Bu Ara Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? 🎮

Arkadaşım almıştı F710’u aldıktan 1 ay sonra drift yapmaya başladı cihaz, garantiye gönderdi teknik servis cihazda sorun yok diyerek geri göndermişti. Tüketici hakem heyetine başvurdu bana hasarlı cihaz satılmıştır diye hakem heyeti arkadaşımın lehine karar verdi ve cihazın ücretinin iade edilmesini talep ettiler teknoloji mağazası iade yaptı o da gidip XBOX Gamepad aldı amazondan şimdi gayet memnun.

1 Beğeni

Kol pil ile çalıştığı için şarjlı pil ile uğraşmak istemiyorsanız bundan alabilirsiniz. Ben şarjlı pil ve şarj aleti aldıktan sonra fark etmiştim. Paylaşayım dedim

3 Beğeni

Evet o kadar da pintilik yapmayalım.

Logitech cihazlar iyidir ama bence F710 logitech kalitesinde değil.

Evde şarjlı pillerim var, biraz onlarla denedikten sonra bundan alabilirim duruma göre teşekkür ederim.

1 Beğeni

Alan Wake 2 sonrasına hazırlık…

2 Beğeni

Ben de bugün başladım game passden. Prologue bitti act 1’de kapattım işim vardı, atmosferi denildiği kadar var sanırım.

Ben Expert zorluğunda açtım oyunu. Etrafa biraz baktım çiçeği aldım. Jennifer English bir fight yapalım dedi. Kızı yendim hikaye icabı ve bıraktım. AW2 bitmeden oynamam büyük ihtimalle. Şimdiden yükledim aldıklarımı. Sıraları geldikçe gireceğim. Şu an kayıtlarda 54 dakika gözüküyor bunun 50 dakikası menüde çalan müziktir büyük ihtimalle. Açtım sesi sonuna kadar evdeki işleri hallettim. Benim için bu yılın GOTY adayı bu.

:hand_with_index_finger_and_thumb_crossed:

image

Disco Elysium’a başladım. :smiley:

3 Beğeni

Aklımdan silsem de bir daha ilk defaki gibi oynasam dediğim oyunların başında geliyor.

2 Beğeni

Cidden harika gidiyor ya, ilk müziklerini dinledim, baktım 2 dolardan indirime girmiş hemen kaptım. Hikâyesi çok akıcı ilerliyor.

2 Beğeni

capsule_616x353

Dragon Age Origins’i malesef bırakmak zorunda kaldım. 4K 2K gibi çözünürlüklerde UI kısmında problem çıkıyor. Minimap, Diyaloglar, Portlerler vs. ekranda küçücük kalıyor. Bunun için yapıaln 3 mod kurdum 3’ü de oyunu çökertti. HD Remastered falan bekleyeceğim mecburen.

Ben hazır 2. oyunu da yeni çıkmışken Kathy Rain’e tekrar başladım. Bu sefer Director’s Cut versiyonunu oynuyorum. Yeni eklenen ve düzenlenen bulmacalar ile çok daha derli toplu bir Point&Click adventure oyunu olmuş.

4 Beğeni

1000009298

3 Beğeni

Harika oyundur. Tadını çıkarın. :slight_smile:

1 Beğeni

Borderlands 2’ de takıldım kaldım bir yerde. Geçemiyorum. Kaldıracağım oyunu galiba. :smiley:

1 Beğeni

Hangi karakterle oynuyorsunuz?

1 Beğeni

Commandos sanırım. Düzgünce bakmadan seçmiştim. :slight_smile:

Ben de çok usta sayılmam ama element tiplerine dikkat edersiniz. Mesela bu boss için kalkanları şokla bosun kendi can barını de asit silahları ile daha hızlı eritebilirsiniz. Yeteneklerinizi açarken önce taretinizi güçlendirmeye bakın zira bu karakterin asıl olayı taret. Ayrıca Borderlands grind yapmak üzerine kurulu bir oyun olduğu için birkaç seviye daha atlamak ya da daha güçlü silahlar elde etmek de işinizi kolaylaştırır. Çok da bilinmedik tavsiyeler değil ama işte :sweat_smile:

t620x300-ea94a82d4e122eb9fa9b4b2c77b3faee

Robocop Rogue City’i oynuyorum. Övüldüğü kadarının %10’unu bile bulamadım. Mobil oyun ayarında, oyunun başından sonuna kadar hep aynı şeyleri, sadece sizden istenen sırayla ve sizden istenen şekilde yapabildiğiniz feci yüzeysel, sığ ve sıkıcı bir oyun ile karşılaştım.

Suç mahallindeki ip uçlarını sadece aynı tuşa iki kez basarak bulup, inceleyip, olayı çözebileceğiniz kadar oyuncuya beyinsiz primat muamelesi yapan oyunlara denk gelince ciddi anlamda kendimi aşağılanmış hissediyorum.

4 Beğeni

En kahır dolu yanı görevlere gitme (şehir içinde gezme). Üç tonluk bir robotu oradan oraya götürmek kadar sıkıcı bir şey yok. Test ederken hiç mi sıkılmadınız be abicim

2 Beğeni

Daha yeni aldım bu oyunu. Filmlerin bendeki nostaljik hatırı için oynarım diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Bende aynı sizin gibi o hatır için oynadım. Yoksa gameplay açısından çok yüzeysel, hiçbir derinliği veya çeşitliliği yok.

1 Beğeni