Bu Ara Hangi Oyunu Oynuyorsunuz? 🎮

Cidden tebrik ederim. Bu oyunu 3 kez bitirdim ama trophy listesi o kadar kazık ki benim için bir hayal oldu.

2 Beğeni

Süre sınırlaması olayı baya zorladı beni. Normalde ana oyunu platinledim de bu DLC ile birlikte bir sürü başarım daha eklendi. Separate Ways DLC’si Ada ile oynanan kısımlar kaldı. Ben orjinal 2004 yapımını da çok severdim bunun tadı da bir başka. Yeni birkaç güncelleme ile oyun biraz daha zorlaşmış açıkçası ama bugün halletmeyi düşünüyorum. Teknik olarak 1.5 başarım kaldı diyebilirim.

2 Beğeni

Ben henüz güzel bir indirim yakalayamadığım için DLC’yi almadım.

Birde oyunu platinlemek için birden fazla zorlukta oynamaya zorlayan trophy listeleri beni kupadan soğutuyor. Geçen gün son olarak Ghost Of Yotei’i platinledim. Mesela o oyunun listesi çok güzel ve makul. Tabiki öyle çok kolay çıtır çerez kupalar da sunmuyor ama en azından oyunu bir kere oynamak yetiyor ve en önemli özelliği oyunda kaçırılabilir kupa olmaması. Mesela RE’de hatırladığım kadarı ile farklı zorlukta oynamanın dışında kaçırılabilir kupalarında fazla olduğuydu. Sanırım onun da sebebi tamamen geriye dönülebilir açık bir dünya olmaması.

Tebrik ederim, RE4 listesi cidden çok zorlayıcı. Platin alabilmek büyük başarı. :slight_smile:

2 Beğeni

Ben sevdiğim oyunları tekrar tekrar oynamayı seven birisiyim. Şimdiden 140 saat civarı olmuş. Başkası 1 kere bitirip bir daha yüzüne bakmaz mesela dediğiniz gibi. Ben challange bile yapıyorum can kullanmadan bitir. Ne bileyim sadece tabanca ile bitir gibi ki bunların başarımları var.

Önümüzdeki oyun re9’da Ada’yı görürüz umarım. Epey yaşlanacak olması tadımı kaçırıyor ama büyük ihmalle son kez göreceğiz bu karakterleri. İyi bir şekilde veda ettirler inşallah.

Normalde fan service işlerini sevmem ama bunda beklediğim aslında baya bir kişinin beklediği bir olay var. Onu görmek istiyorum. Serinin ruhu a uymuyor pek ama yine de insan bekliyor.

3 Beğeni

Ben de sevdiğim oyunları birden fazla oynamayı çok severim.

Benim en büyük beklentim RE7’nin VR2 modu gelmesi. Çünkü o evin ortamı beni çok germişti ve VR ile nasıl olabileceğini hayal bile edemiyorum. Diğer beklentim ise yeni oyunun makul bir fiyat ile önsiparişe artık bir an önce çıkması ve yeni oyuna da VR modunun eklenmesi. Belki de yeni oyuna direkt VR modu ile giriş yaparım.

Village’ı 2 kez bitirdim. Şu an üçüncü turu VR ile oynuyorum. O bitince RE4’e VR modu ile başlayacağım.

Şimdi bu kadar üzerine yazıştıktan sonra canım şu yağmurlu havada evde olup RE oynamak çekti. :slight_smile:

3 Beğeni

Resident Evil 9 Requiem 29 Ekimde ön siparişe açılacak. Çok az kaldı. Müthiş bir serii de yönetmenin dediğine göre bu oyun hem bitişlerin hem de başlangıçların olduğu bir oyun olacakmış. Eski karakterlere zaman farkından dolayı mecburen elveda diyeceğiz çünkü 20 yıl sonrasında geçiyor bu oyun. Büyük ihtimalle ortada umbrella kalmayacak.

4 Beğeni

The Legend of Zelda: Link’s Awakening

3 Beğeni

Herhangi bir oyunu bitirebilirsem kendimle gurur duyuyorum sizlere helal olsun valla. :d

Uzun süredir Hades 2 harici bir şey oynayamadım. 32 korku (fear) ile döngüyü tamamlamaya çalışıyorum ama beceremedim :smiley:

2 Beğeni

Bugün 13.30’ da başlayan XCOM 2 indirme ve kurma maceram saat 17.00 itibariyle sonra erdi. Geçen günkü sorun çözülmüş olmalı fakat gelin görün ki sadece 35 GB lık bir oyun 3,5 saatte bitti. Şimdi daha önemli bir heyecanımız var: Acaba oyun açılacak ve çalışacak mı? :smiley:

4 Beğeni

Yıllarca eski tüplü ekranlı bilgisayarımda sürekli bu gerilimi yaşamış ve sonunda da hiçbir zaman mutlu olmamış biri olarak, durumunuzu çok iyi anlıyorum. Şimdi de sizin için gerileceğim. Bu nostaljik vibe için teşekkürler.

Durumdan haberdar edin. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Oyun güzelce açıldı ama oyun içinde fare tıklamaları çalışmıyor. Fare tekerleği bile çalışıyor ama sağ sol tık çalışmıyor. :rofl:

2 Beğeni

Ori bittikten sonra Ninja Gaiden 4’e bakayım dedim ama feci bir hayal kırıklığı oldu.

Hayabusa reyizi beklerken Yakumo diye anime ergeni kılıklı balyajlı kpopçu bir tip ve yine tüm bu olayların ortasında jartiyerle gezen, aşırı sevimlilikten kriz geçirtecek büyük memeli waifu kızı ile olabilecek en bayık açılısı yaptı. (Arkadaşımın dediğine göre Ryu ile sadece birkaç görevde oynayabiliyormuşuz.) İkinci bir “Emo Dante” kabusu oldu benim için.

Karakterlerde malesef hiçbir özgünlük yok. Ana karakterler dahil tüm karakterleri yapay zeka tasarlamış gibi. Yapay zekaya “Urban Sytle Cyberpunk Ninja” imajı yapmasını isteyin, bu balyajlı kpopçudan çok daha karekteristik bir karakter tasarımı yapacaktır.

Yakumo

Ai

Oyun oldukça hızlı bir oynanışa sahip. Benim yaş yavaştan 40’a dayandığı için midir nedir bilmiyorum fakat artık bu kadar hızlı oynanışa sahip oyunlar ilgimi çekmiyor. Ben şimdilik pas geçiyorum.

4 Beğeni

Yayınlandığındna beri steam istek listemde olan bir oyundu Fear The Spotlight. Epic ücretsiz verince hemen atlayıp oynamaya başladım.

Oyun daha Silent Hill tarzında PS1 shaderlarına sahip bir gerilim oyunu. Bulmacaları da belli itemları bulup bunu başka itemları bulmak için kullandığımız Silent Hill tarzına yakın fakat hepsi kafa çalıştırmaya gerek olmayacak derecede kolay.

Öyle sinir bozucu jumpscare’leri olmadığı için tam gece kulaklığı takıp yusuf atarak oynanabilecek bir oyun. Bu tip oyunları sevenler mutlaka bir baksınlar.

5 Beğeni

Geçte olsa Batman’in meşhur oyun serisine ilk oyunundan başladım.

12 Beğeni

Tüm seriyi arka arkaya oynayıp bitirmiştim bol keyifler. Batman evrenini seven biriyseniz çok keyif alacaksınız eminim.

2 Beğeni

PS5 sürümünün çıkmasını bekliyordum ama daha fazla beklemek yerine başlamak istedim. Çıktığında yeni sürümü ile tekrar oynarım diye düşündüm.

3 Beğeni

PS5 güncellemesi için bir tarih bilgisi var mı bildiğiniz?

1 Beğeni

Yok abi halen. Çıksın tekrar canını çıkarırım. Rdr2 ps5 versiyonu çıkarsa, piyasadaki her oyunu sorgulatir. :grinning_face:

2 Beğeni

Bekliyorum merakla. Yükleme süreleri, fps vs beni biraz soğutmuştu konsolda. Bir de mucize olsa tr dil desteği gelse tadından yenmez.

2 Beğeni

Halo 2 Anniversary oynuyorum. Blur studios tarafından yapılan yeni cgi ara sahneler efsane olmuş. 2004 versyonun da oyun motoru ile yapılmış. En bariz fark bu. Ama keşke buna para harcayacaklarına ses miksajına para harcasalarmış. Ses o kadar kötü ki oyunun atmosferine giremiyorsunuz. Halo 2’yi oynarken combat evolved ve Reach’e neden ısınamadığımı anladım. Her şey ses ve müzik yüzündenmiş. İnternete aratınca da gördüm şikayet eden çok fazla kişi var. İlk başta sadece MCC sürümü için geçerli sandım ama 2004 sürümüde aynı şekildeymiş. Neyse her Halo sever yeni ara sahneleri izlesin çok epik görünüyorlar.

3 Beğeni