Tekken öğrenmeye çalışıyorum. Ve tabii öyle 1-2 ayda öğrenilecek bir oyun değil. İşim uzun.
Şuan oynuyorum bende ama sadece ana görevi takip etmek imkansız. 34 seviyeyim şuan her ana görev seviye farkı koyuyor. Farkı +2 olunca da imkansızlaşıyor görevler, canımı sıktı bu yan görevler zorunlu hale gelmiş resmen.
Yan görev yapmaktan hoşlanmayanlar için kötü bir durum cidden. Ben merak edip mutlaka sağda solda oyalandığım için ana görevin seviyesinin üstüne bile geçiyorum, o yüzden böyle bir durum yaşamadım hiç . Tabii bazı yan görevler cidden manasız oluyor ama ona da yapacak bir şey yok sanırım…
Bende seviyorum yan görevleri ama bazen çiçek toplatıyor vs. cidden ana hikayeyi merak ediyorum ama oyun git kardeşim 3 saat daha sağda solda görev yap diyor.
Frostpunk’a başladım geçen gün, içim karardı ama güzel oyun, ve Türkçe destekli… İmkanı olan(yazar burada gamepass sahiplerine sesleniyor) denesin
Doğru söylüyorsunuz . Bu yüzden de insan çok çabuk sıkılıyor. Aynı tip sayısız görev var, bunun yerine biraz daha az ve orijinal olsaymış en azından diyorum.
Ben de 40 lvl’a geldim. Acayip sarıyor oyun ama tek sıkıntım üstümdekileri geliştirmek için malzeme toplamam gerekiyor. Bunun için de sürekli yan görev yapmam veya kontrat almam lazım. Üstümde Agamennon seti elimde Akilleus’un yayıyla kargoculuk yaptırıyorlar insana Yalnız bu oyun ana ve yan görevleri, muazzam haritası ve soru işaretleriyle hiç bitecek gibi durmuyor.
Bir de bir hastalığım var. Bir yere gidiyorsam oradaki her şeyi temizlemem lazım. Böyle olunca sürekli aynı görevleri yapıyormuş hissi veriyor. Haritanın büyüklüğü sonucunda bununla baş edecek gücüm olmadığına karar verdim. Artık her soru işaretine dalmıyorum.
Ben 50 saati geçtim ve harita hala çok az keşfedilmiş gibi geliyor. Ben ana yan görevler olarak mı geçiyor artık tam bilmiyor sarı ünlem işaretli kutuları temizlemeye çalışıyorum. İtemleri set haline getirince güzel ekstralar veriyor galiba çok bakamadım set işine. Cidden farkı oluyor mu bazı setlerde sadece 1 parça eksiğim var. Karma yapıp demircide yeni özellik ekleyince daha güçlü oluyor sanki.
Harita gerçekten çok büyük. Benimde 60-70 saat oynama sürem vardır. Ben karakter dizilimi olarak fire built olan Agamennon giysilerini topladım, abilities kısmında da fire damage’i olan yetenekleri seçtim ve elimde de fire damage’i olan bir kılıç var. Böyle olunca çok daha güçlü oldu karakter. Karşındaki yanma etkisine maruz kalıyor. Şu an tek eksiğim setin tek bir parçası ile mercenary’nin tekini boğazlayıp çökeceğim Hades’in yayı. Seti tam olarak tamamlayınca ve fire arrow üretmeye ihtiyacım olmayan bir yayım olunca bayağı iyi olacak gibi duruyor. Daha önce de zehir versiyonunu denedim ama onu bozup ateşe geçtim çünkü ateş daha etkili gibi geldi.
Hollow Knight %112 yapmaya çalışıyorum. Oynadığım en iyi 2D oyun olabilir.
Umarım yakında Silksong çıkışını yapar.
Ateş güzele benziyor bende toplamaya başlarım, çok eksiğim olduğunu sanmıyorum zaten. Bütün her şeyimi gemiye harcıyorum, okuduğumun bölümünde etkisiyle Ubisoft storedan çok güzel parçalar aldım, özellikle gemi tayfası için.
Benim 35 saat oldu ama aynı hastalık bende de olduğu için ana görevde henüz gerideyim. Ne yapacağımı şaşırıyorum, direkt geçince aklım geride kalıyor… Ama bir şehri temizlemek çok uzun sürüyor ve daha onlarcası var…
Ayrıca güzel ekipmanları nereden buluyorsunuz ya? Bir ben mi beğenemiyorum acaba? Ya da güzelleri görecek kadar ilerleyemedim sanırım. En başlardan beri elimde olan dusk armor setini kullanıyorum geliştirip geliştirip. Şöyle güzel görünen ve güçlü bir şey olsa anında alırım kaç para olursa olsun, eskidi resmen üzerindekiler .
Store bölümünde bulabilirsiniz. Ayrıca seviyenize göre sağlam eşyaların nerelerde olduğu genellikle internette bulunuyor.
Store bölümüne erişimim yok maalesef.
Ama internetten bakayım bari, teşekkürler .
Bulursunuz yerlerini ama almak zorlayabilir.
Bende hazır konusu açılmışken store bölümüne göz atayım dedim, biraz para birikmiş. Şöyle bir set aldım.
Yapacak bir şey yok fakir ama gururlu ilerleriz biz de.
Bu arada bayağı güzellermiş, hayırlı olsun size .
Teşekkür ediyorum, güzel bir steam indirimi yakalayıp almıştım. O kadar konusu açıldı, şuan epic store kodu ile Assassin’s Creed Odyssey 'i ₺28 almanız mümkün. Şiddetle tavsiye ederim.
Arkadaşın Assassin Creed Odyssey oyunu var sanırım, 35 saati devirdim yazıyordu.
Ekleme: korsan bayrağını yeni gördüm