Son birkaç gündür kendi oyunumu geliştirmeye karar verdim, fikirlerinizi almak için de buraya yazmak istedim aslında. Bunu bir demo olarak düşünebilirsiniz:
Bu arada oyun Türkçe, İngilizce dil desteği var.
Reigns’den esinlendim ama konsepti biraz daha geliştireceğim. Karşınıza gelen kartları sağa ve sola kaydırarak maceralara atıldığınız oyunlar yapmak istiyorum bu şekilde. Fotoğrafları yapay zekayla yapıyorum. Olaylar için fikir alsam da yazılar ve yazılımın kendisi tamamen bana ait. Mobilde de güzel çalışıyor. Elbette şu anda içerisinde çok fazla olay yok ama deneme olması ve fikir almak açısından buraya koymak istedim.
İleride eklemek istediklerim:
3.000 kadar olay eklemek istiyorum ama bu sayı değişebilir.
Bazı maceralar ekleyeceğim, mesela bir kartla yaptığınız seçimin sonunda rastgele bir olay değil de uzun bir olaylar silsilesi gelecek.
Onun dışında oyun biraz dengesiz olabilir puanlama açısından. Onları daha dengeli yapacağım.
Genel kaliteyi arttıracağım.
Eğer bu tutarsa farklı farklı kitapları da bu türde oyun yapmayı düşünmüyor değilim.
Düzenleme: Web sitesi linki vermiştim ama o saçma oldu, ben de oyunu windows için exe ve Android için APK dosyasına dönüştürüp itch.io hesabı açtım, böylece daha çok tanıtım olur diye düşündüm. Birçok eksiği olduğuna eminim ama konsept olarak düşünebilirsiniz. GooglePlay hesabı açmaya çalışıyorum.
Birkaç gün önce oyun üzerinde çalıştığımı yazmıştım, oyunu güncelledim. İlk bölümünü bitirdim ve insanların beğenisine sundum. Tabii ki mekanikler az daha değişecek ve oyuna daha fazla kart ekleyeceğim ama konsept olarak güzel oldu. Demo’su yani ilk bölümü bedava oynanabiliyor.
Cadı ekleyince haber et. Şaka bir yana hoş duruyor. Bu tarz görselleri severim. Eline sağlık, kolay gelsin. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
Ekleme: Kamaeru diye bir şey gördüm, komedi. Tüm kurbağalara öneririm.
Çok teşekkür ederim, bir cadı ekleme fikrim var ileriki bölümlerine, birkaç bug’ı var onları da düzelteceğim. Umarım güzel olur dediğin gibi.
Ara İstasyon için biraz daha uzun bir yazı kaleme aldım. İyi okumalar.
Bir süredir Rize’deyim. Bir iki yıl daha da buradayım gibi görünüyor. Durum şöyle:
Deli gibi çalışıyorum ve Forum’u da biraz boşlamış oldum. Ama sıksık girip başlıklara göz atıyorum. Bu arada Bilimkurgu Kulübü’nde şu öykümü yayınlatmayı becerdim. Yazdığım en iyi b-k öykülerinden biri. Okuyacak olanlara iyi okumalar.
Merhaba forumdaşlar. Yaz aylarında tatil yapmak dışında bir tek video ürettiğim için burada sık sık karşınıza çıkıyorum.
Bu seferde içinizi ısıtacak ve yer yer hüzünlendirecek bir oyun hakkında konuştuk
Umarım seversiniz.
Japonca Blogumu Açtım | Ayhan Gazi şunu yazdım. Güzel bir projemin ilk temelleridir bu içerik.
Blog linki nerede?
Ben de kendi kendime Minna No Nihongo’ya başlamayı düşünüyorum. Arada blogunu ziyaret edebilirim ^^
Yazı içerisinde koymamışım galiba.
Japonca öğrenmek yıllardır istediğim bir şey. Ancak ne yazık ki henüz İngilizcemi bile istediğim seviyeye getiremedim. Alfabelerin farklı olması da insanın gözünü korkutuyor. Siz ne güzel öğrenmişsiniz hem de bu konuda içerik üretiyorsunuz. Başarılar hoca.
Öğrenmeye başlıyorum. Öğrendikçe eklemeler yapacağım.
Şöyle bir liste oluşturdum. Çoğu izlenmiş olsa da liste severlere duyrulur.
Çok güzel bir derleme olmuş. Aya seyahat zamanına göre güzel bir klasik.
Ancak Moon filmi bence listenin en güzeli.
Mantığı, kurgusu ve sürpriziyle beraber çok vurucu ve güzel bir film.