Burnun Nereye Uzarsa Uzasın Seviyoruz Seni

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/burnun-nereye-uzarsa-uzasin-seviyoruz-seni/

image

O çocuk, enişte beni yaz derken beni bir öykünün kahramanı yap demiyordu. Beni canlandır, bir öykü karakterine dönüştür ama ben, ben olayım demek istiyordu. Kahraman olunacaksa ben onu öykünün gelişim süreci içinde gerçekleştiririm diyordu. Güçlü bir özgüvene sahipti. İyi dedim içimden, madem öyle başlayalım. Atölyemi bir baştan aynı başa, gönye, cetvel, metre falan kullanmadan üç… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Selam @Ziya

Pinokyo’yu en zayıf noktasından yakalamışız ikimiz de; sahtelik. Bütün bu Pinokyo’lar hep aynı amaç için yaşıyor. Gerçek bir insan olmaya çalışıyorlar ama bir yalanı yaşıyorlar. Yine çok gerçek ve hüzünlü bir öykü. Kalemine sağlık. :+1: Görüşmek üzere. :pray:

1 Beğeni

Merhaba

Gerçek bir yaşam öyküsü galiba dedirten bir hikaye yazmışsınız. Elinize sağlık. Sizin olmasa bile mutlaka birinin/birilerinin başına gelmiştir. Ben bu hikayeyi yaşayanın Gepettoluğuna ve affediciliğine de şapka çıkarıyorum. Belki başkası olsa bin kez yüzüne vururdu. Sizin öyküde sevgi sekteye uğramamış :slight_smile:

Kaleminize sağlık

İyi geceler @ulu.kasvet .
Çok teşekkür ediyorum isabetli değerlendirme ve tesbitlerin için. İkimizin aynı noktaları yakalamış olması öykünüzü okurken ben de farkettim. Hoşuma da gitti. Öykünle ilgili düşüncemi birazdan yazacağım.
Selam

İyi akşamlar @Muge_Kocak .
Öykülerime zaman ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum.
Gerçek yaşam dedirtecek kadar gerçekliği size hissettirmişsem ne mutlu bana. Tesbitleriniz rehberim oluyor, kiymetlidirler. Sağolun.
Sizin gerek bu mercada gerekse Edebiyathaber gibi alanlarda yayınlanan öykülerinizi okuyorum ve beğeniyorum. Bilmenizi isterim.
Saygı ve sevgiyle kalın.

1 Beğeni

Teşekkürler @Ziya

Öykülerimi okumanız ve beğenmeniz beni çok mutlu etti. Çok teşekkürler.

Nice öykülere diyelim o zaman

İyi günler