Carlos Ruiz Zafon Kitapları

carlos-ruiz-zafon

Biyografi

ÇIKAN KİTAPLARI

  1. Marina
  2. Rüzgarın Gölgesi (Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı 1)
  3. Meleğin Oyunu (Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı 2)
  4. Cennet Mahkumu (Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı 3)

1 2 3 4

12 Beğeni

İyi ki doğdun forumumuzun yayınevlerinin kendi sitelerinde bile bu kadar detaylı olmayan kitap listelerini eksiksiz açan üyesi. Birçok seriden hangi kitapları alacağımı hep sizin listelerden hazırladım. :slight_smile:

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Seninde yeni yılın kutlu olsun.

Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Her ne kadar yayınevleri bizi zorlasada. Eminim yayınevleride gizli gizli bakıyordur bizim listelere :joy: :joy: :joy:

2 Beğeni

Doğmak için güzel zaman :smiley: Hem yeni yılın hem doğum günün kutlu olsun. Yeni yıl ve yeni yaşın şans getirsin, sağlıklı, mutlu yıllar dilerim :slight_smile:

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Senin de yeni yılın kutlu olsun. :partying_face: :partying_face:

1 Beğeni

Başlık için teşekkürler.
Ülkemizde yeterince tanıtılmadığını ve bunun doğrultusunda yeteri kadar okunmadığını düşündüğüm nadir yazarlardan. Hatta bana kalırsa “Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı” serisi için ciltli özel baskı bile yapılmasının gerektiğini düşünüyorum. Umarım Kırmızı Kedi serinin dördüncü kitabını çok fazla geciktirmez.

3 Beğeni

Dur şimdi olmaz :grimacing: Yapılacaksa ekonomi biraz düzelince yapsınlar :pleading_face:

1 Beğeni

Şöyle söyleyim dördüncü kitabı Pegasus çıkarsa alırım, o derece beklenti içerisindeyim. :joy:

1 Beğeni

4.kitap çıksın ben de seriyi komple alacağım. Ama ciltli özel baskının sırası değil gibi ciltsiz bile şu an el yakan cinsten. Özel baskıyı düşünemiyorum bile :sweat_smile:

Pegasus deyince aklıma geldi. Ayn Rand bekleyenler vardı bir ara yok oldular :joy: Pegasus çok el yakıyor. Benim de almak istediğim birkaç kitapları var ama o fiyatlarla olmaz :grimacing:

1 Beğeni

Kırmızı Kedi’nin Zafon için özel bir baskı uygulayacağını pek düşünmüyorum ki yazar bunu kat be kat hakediyor. Keşke çıksa ama zor gibi.
Ayn Rand’ın kapaklarını merak ediyorduk biz zaten. Görmüş olduk artık. Ötesine geçemiyoruz. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Şu ekonomik ortamı atlatabilirsek gerekirse tüm forumu seferber eder mesaj yağmuruna tutarız :smiling_imp:

Aynen öyle ve kapakları beğenmedik :crazy_face: Şu an %41( Evet 40 değil,45 değil sadece 41) indirimli fiyatı 118 lira :scream:

2 Beğeni

@fortknoxt başlık için teşekkür ederin. Yazarın Kırmızı Kedi Yayınevinden çıkan bütün kitaplarını satın aldım. Goodreads’ten baktım , Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı 4 kitaplık bir seri. 4. kitap çıkınca seriyi okumaya başlayacağım.
Marina adlı kitabın içinde ise genç yetişkin olduğu yazılıyor :slight_smile: Seriyi okuduktan sonra bu tekil kitaba bir şans verilebilir.

3 Beğeni

Kitapları birbirinden bağımsız, öyle hatırlıyorum. Yani şimdi de okuyabilirsin ama yine de @erdo 'ya soralım.

3 Beğeni

@MelihAntepli @Srbs Evet kitaplar birbirinden bağımsız. Yani ben sadece bir tanesini okuyacağım derseniz herhangi birini alıp okuduğunuzda yabancılık çekeceğiniz bir durum yok. Fakat ben dördünü de okuyacağım diyorsanız sıralamayı takip etmek karakterlere ve geçmişlerine hakim olmak açısından daha sağlıklı. Yine dördünü de karışık okuyabilirsiniz tabi ama bence yapılan sıralamada okumak en güzeli.
Marina’yı da okudum. Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı olgunluğundan bağımsız yazılmış fantastik bir gençlik romanı. Ne okuyun ne okumayın diyemem o kitap için. :slight_smile:
Ayrıca yazarın Sisler Prensi adında tekil bir kitabı daha bulunuyor.

3 Beğeni

Yazarın eserleri eksiksiz olsun diye 4.kitap çıkınca bunu da alacağım, okurum nolacak :sweat_smile:

3 Beğeni

@erdo @MelihAntepli arkadaşlar bilgilendirme için çok teşekkürler. Şu anda okuma listem çok kalabalık olduğu için biraz da o sebeple 4. kitabın çıkmasını bekliyorum :smiley: Ben böyle bir yazara başladığım zaman kitapları peş peşe okumak istiyorum. Çünkü çok unutkan olduğum için her şey uçup gidiyor. O sebeple birbiriyle bağlantılı kitapları peş peşe okuyorum.
O kadar uzun yazdım ki aslında parası olmadığı için sürekli Iphone 15-16 bekleyen tipler gibi oldu.
-“Neden hala Iphone 6 kullanıyorsun.”
-“Ben eski model kullanmayı sevmiyorum, Iphone 17’yi bekliyorum, çıkınca alacağım”

3 Beğeni

Bunu da not aldım sağol :blush: (Bu emojiyi kullanmaya çekiniyorum gerçi ama kullandım artık :joy: )

1 Beğeni

Umarım o da Kırmızı Kedi tarafından basılır. Altın Yayınları baskısını alıp ben de okumadım henüz.

2 Beğeni

Ben sanki 5 kitap diye görmüştüm seriyi de anlamadım? :thinking:

Seri 4 kitap, Marina ayrı bir kitap.