D&D5e Grubu Aranıyor

Anadolu yakasında haftasonu buluşup oynayacak oyuna başlamış veya yeni toplanacak bir grup arıyorum.

Bende Bursa’da arıyorum ama biraz umutsuzum bu konuda, hatta bu tarz şeylerle ilgilenen sohbet edecek bir insan bulma konusunda bile umutsuzum :frowning: İstanbul’da kesin bulursun ya.

Bir haftadır arıyorum ben de ama artık herkes discorddan oynuyor. Sanırsam arkadaş ortamı haricinde toplanıp oynayan kalmamış.

İstanbul gibi yerde aynı semtte olmadıkça toplanmak zor oluyor. 5 arkadaşız hepimizde ayrı yerdeyiz. Ne yalan söyleyim kendi evimde içerken (çay) roll20 de oynamak cezbediyor.

Aynen İstanbul’da geliş gidiş cidden sıkıntı olabiliyor. Ha yüz yüze oynamanın keyfi apayrı tabii. Kişisel olarak hâlâ forum veya Rıhtım discord üzerinden bu tip bir etkinliğin yapılması taraftarıyım. Rıhtım’ın fantazyaya olan ilgisini canlı tutmak lazım.

1 Beğeni

Bekarken bir şekilde 2.5 yol gidip oynuyorduk arkadaşın evinde. Cumadan başlar pazara kadar oynardık, hala özlüyorum o zamanları.

1 Beğeni

DM’lik yapacak kadar muazzam tecrübem ve vaktim yok ama biri çıkarsa DM olarak az tecrübeli de olsa yancılık yaparım. :slight_smile: Hakkını veririz yani yanıla yanıla.

2 Beğeni

Bizim de bir grup vardı, bir arkadaşın ilk DM’lik tecrübesi mesela, Discord üzerinden oynamaya çalışıyoruz. Bir toparlanabilirsek tabii… :joy:
Demem o ki bir şekilde oluyor, önemli olan eğlenmek.

1 Beğeni

Bu arada oynayabileceğim maksimum zaman 3 saat falan haftada. Üniversite sınavı falan malum. Bu sıklıkta bir ekip kurulabilir bence büyük bir mecra burası.