Dean R. Koontz Kitaplığı

Böyle bir konu var mı ?

2 Beğeni

Böyle bir başlığın açılması sevindirdi beni, zira Dean R. Koontz benim için nedense, hep göz ardı edilen, Stephan King’den dolayı da fark edilmeyen ama ondan pek de aşağı kalır bir yanı olmayan bir yazar olmuştur.
Şu an kütüphanemden uzak bir yerdeyim, dönüşte Dean R.Koontz kitaplarımın toplu resmini buradan paylaşmak isterim.

3 Beğeni

Sizinkine benzer çok yorumla karşılaşıyorum. Yazar için başlangıç olarak önerebileceğiniz bir kitap var mıdır? King’in eserlerinin neredeyse tamamını okudum. Benzer yazar olarak hep Dean R. Koontz öneriliyor fakat söylediğiniz gibi göz ardı edildiği için yazar neredeyse bilinmiyor gibi bir şey. :thinking:

3 Beğeni

Ben tüm kitaplarını yazacaktım ama kronolojik bir sıra yok kendi sitesinde dahil.

3 Beğeni

Nöbet ile başlayabilirsiniz Koontz okumaya.

Ama benim en sevdiğim üç kitabı Yabancılar, Tik-Tak ve Göz Ucuyla. Bunlardan biriyle de pekala başlayabilirsiniz.

4 Beğeni

Ben Gizli Ev Ve Nöbet ile başlamıştım. İkisi başlamak için güzel kitaplar. Bütün kitapların listesini yapmıştım, şehir dışındayım eve döndüğümde atacağım. Dean Koontz’un genelde yeni baskıları olmadığı için ikinci ellerini satın alarak topladım.

3 Beğeni

Eğer korkuyu ve gerilimi iliklerinize kadar hissetmek, okurken bir ürpertiyle sağınızı, solunuzu, arkanızı yoklama ihtiyacını duyuracak bir Dean R.Koontz önerisi istiyorsanız ‘‘Gecenin Tam Yarısı’’ adlı kitabını tavsiye ediyor, başka bir şey söylemiyorum.
Hamiş: ‘Nöbet’ adlı eseri de klasikleşmiş bir Koontz kitabıdır. Okunması kesinlikle tavsiye edilir.

3 Beğeni

Bu benim listem, elimde olanlar boyadıklarım, aldıkça boyuyorum. Eklemeyi unuttuğum bir kitap varsa söylerseniz sevinirim.

6 Beğeni

5 Beğeni