Ne güzel kütür kütür okumalık
Karton kapak resimleri daha güzel. Benden de bir tutku ekstra bisküvi çıkar ![]()
Bir yutkundurdu ama aldım.
4 yıllık bir zamanda kitabın etiket fiyatı 1.800 TL olmuş
Panemi döneminde 1.000 TL’ye Dipnot’tan 150 kadar kitap almıştım o geldi aklıma.
Kitabı darphane mi basmış?!
Bu serideki kitaplar “kütüphanemde dursun” amacıyla alınırsa çok keyif verir. Cilt kalitesi olsun kâğıt kalitesi olsun piyasanın çok üstünde duruyor. Ancak okuması zor baskılar. Kâğıtlar ince, puntolar küçük ve kitaplar narin kullanılmazsa hasar görmeye yatkın. Bende Nutuk, Nazım Hikmet, Sabahattin Ali, İnce Mehmed, Binbir Gece Masalları ve Kayıp Zamanın izinde var. Evliya Çelebi Seyahatnamesi de bu seriden elimde olsun isterdim ama kısmet olmayacak artık. Seyit Ali Kahraman edisyonunun yayın hakkı Yeditepe’ye geçti. Sahaflar ise çıldırmış durumda.
Delta’da tek eksiğim olarak kaldığı için, Evliya Çelebi’yi geçtiğimiz Ekim ayında Nadir’den almıştım. Bu fiyatı görünce benim aldığım sahaf çok insaflıymış, iyi ki almışım. Bu nedir artık ya ![]()
Selamlar. Şu delta serisinin kitaplarını numaralandırsak hangi kitaplar var numara numara? Liste verecek babayiğit varmı
Konunun ilk mesajında liste mevcut.
An itibariyle seriyi tamamladım. Yorumlar ve liste yol gösterici oldu. Çok teşekkür ederim herkese. Fotoğraf atarım en yakın zamanda![]()
![]()
Sizi en çok zorlayan Delta serisi kitabı hangisi ? Beni en çok zorlayan Füruzan Toplu Öyküler oldu. Sanırsın elmas madeni ya![]()
Bu seride satılan tüm kitapların üzerinde
“Kitap bittiğinde görme yetinizi kaybetme ihtimaliniz çok yüksektir!”
Uyarısı yapılmalı.