Dizi Dünyasından Dikkatinizi Çeken Haberler

Dark Matter mini değil miydi? Yine tutunca mini kalmayan ve sündürülen bir vakaya sahip olduk :confused:

Kitap da tek kitap değil mi? Bırakın abi, bazı şeyler de mini kalsın.

1 Beğeni

Bu da yeni moda oldu mini dizi formatıyla başlayan diziler bu sene hep yeni sezon onayı aldı. Apple da musluk kısmaya başladığı için pek sevinemiyorum bu yeni sezon onaylarına. Yoksa TV alanında son yıllarda çok iyi işler çıkarıyorlar ama filmleri de bir o kadar kötü oluyor. Bazen en iyisi bırakmak daha iyi. Bunun en özel örneği Prison Break dir. Tek sezon planlanmıştı ama tutulunca uzadıkça uzadı. Hal böyle olunca tarihin en iyisi olacakken ortalama kaldı.

1 Beğeni

Yeni değil, Sherlock 14 sene önce bu şekilde başlamıştı, adını unuttuğum birkaç yapım daha var 2020’lere gelmeden. Black Mirror bile olabilir (UK).

Bu sene özelinde demek istedim yoksa geçmişte örnekleri çok var. Diziden alınan zevki öldürüyorlar bunun önüne geçmeleri lazım. Bir şeyi kararında bırakmak önemli.

Evet, Shogun en sacma ornegi oldu.

1 Beğeni

Bir de arkadaşlarıma o kadar övdüm tek sezon, güzel final diye… 2. sezona ne gerek var gerçekten anlam veremiyorum. Bana tek sezon yetmişti, 2. sezona hiç başlamasam daha iyi olur galiba :sweat_smile:

1 Beğeni
1 Beğeni

Dizide her bir bölüm farklı bir video oyunundan hikaye anlatacak.

5 Beğeni

Gözler yollarda bekliyoruz :face_holding_back_tears:

5 Beğeni