Dizi Dünyasından Dikkatinizi Çeken Haberler

1 Beğeni

Amazon’a keyifli bir dizi geliyor görünüyor. Sneaky Pete, Bojack Horseman ve onlarca diziden tanıdığımız Margo Martindale başrolde. Pete ilk sezonda Bryan Cranston vardı, burada da fragman sonunda sürpriz bir isim görüyoruz.

3 Beğeni
3 Beğeni

Yüksek puanla giriş yapmış, yalnız Schumacher’siz olmuş görünüyor.

https://www.reddit.com/r/formula1/comments/1fp8g1k/the_cast_of_the_netflix_series_senna

3 saatlik (kısa versiyonuyla 100 dk sananlar var) 2010 belgeseli çok iyiydi. Schumi yoksa kazayı nasıl gösterecekler anlamadım. Anlamak da istemeyerek pas geçiyorum.

2 Beğeni

Blu tv i MAX oluyor.

2 Beğeni
1 Beğeni

Hepsiburada 3-5 senelik anlaşma yapmıştır inş. Üyelikle beraber bedavadan izliyorduk.

1 Beğeni

Onu Devam Ettireceklermiş.

2 Beğeni

WBD’nin Türkiye’nin de içinde olduğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika pazarının üst düzey yöneticilerinden olan Leah Hooper Rosa, Türkiye’nin şirket için öncelikli ülkelerden biri olduğunu ve yatırımlarını artıracaklarını açıkladı.

BBC Türkçe’ye konuşan Rosa, Türkiye’den daha fazla orijinal yapımın çekileceğini, ancak bu içerikleri üretirken önceliklerinin Türk izleyiciler olacağını söyledi.

“Eğer olur da Latin Amerika gibi diğer pazarlarda da izlenirse harika olur” diye de ekledi.

HBO Max, dünya genelinde 74 ülkede 110 milyon aboneye sahip.

BluTV’nin İlk ve Son dizisi gibi bazı yapımları HBO Max’in yer aldığı diğer ülkelerde gösterilecek.

2 Beğeni
5 Beğeni
1 Beğeni
2 Beğeni
3 Beğeni

Silo dizisi 3. ve 4. sezon onayını aldı 4. sezon yüksek ihtimalle final sezonu olacak.

3 Beğeni

Bunu paylaşmaya gelmiştim :smile: Kararında ve planlı bitecek olması güzel haber, kitaplarla da paralel bitirirler gibi.

Gelmişken White Lotus fragman paylaşayım bari :smile:

2 Beğeni

Bende bunu paylaşacaktım ki siz önce davranmışsınız bari bende posterini paylaşayım :blush:

2 Beğeni

A man on the inside a da 2. sezon onayı gelmiş.

Benim beğendiğim nadir netflix yapımlarından biri oldu, ilgilisine tavsiye edilir :slight_smile: .

2 Beğeni

Dune Prophecy dizisi 2. sezon onayını aldı. :worm:

5 Beğeni

3 Beğeni

Türkçe Dublaj

1 Beğeni