HBO ve MAX in Bütün ABD Orijinalleri olacakmış. ama başka ülkeler yaptıkları HBO ve MAX orijinaller lisans durumların da dolayı olamayabilir. ve Yetişkin Animasyon yapmakta bahsetmişler Türkiye de zor belki Fırıldak Ailesi gibi bir şey yapabilirler. eğer Yetişkin Animasyon yapacaklarsa Grafik 2000 ile anlaşabilirler. Blu TV in yerli yapımların yurt dışında yayınlanma şekli olarak yurt dışın da o ülke de MAX başında ki kişiler tarafında bu bize uyar ya da uymaz şeklinde karar verip yayınlamaya karar veriyorlarmış aynı şekilde MAX gelince Türkiye ekip de yapacakmış ama Latin Amerika ve Avrupa içerikler için bunu yapacaklar HBO ve MAX in Amerikan içerikler için Yapmayacaklar gibi.
Netflix WWE Arşivin eksik getirmiş. 30 yakın yıldır sezon arası vermeden her hafta 3 saat yakın bölümler sahip bir program göre eski bölümlerden Smackdown ve Rawin 50 yakın eski bölüm NXT de 100 da fazla eklemiş Netflix. sene de 1 düzenlene etkinlikler de var ama bunular hiç birin de altyazı yok. sadece Netflix orijinali olmayan ama Netflix özel yapıldığı belli olan bazı yeni Raw top 10 gibi programlar da var. ama bir kaç gün ve ya hafta ya eklene eski arşiv bölümler ve sene de 1 yapılan etkinlikler altyazı eklenir bu arada Netflix her ay yeni içerik olarak eski bölümler ekleyecekler bu arada yeni bölümler de canlı yayınlar da 2 gün sonra altyazı ekleyeceklermiş.
Sonra da ek: RAW in 255 bölüm, NXT 213 BÖLÜM, SMACKDOWN 197 bölüm her WWE programın binlerce bölümün içerisin de çok azı var şimdilik. ama her programın 4 bin yakın bölüm olduğun düşünürsek her ay 300 yakın bölüm atarak 1 yıla arşiv tamamlarlar.
sonra da ek: şimdi düşündüm de toplam da 7 bin yakın bölüm olan olan bir arşiv içeriğine hepsine dublaj ve altyazı ekleyemezler muhtemelen dublajsız ve altyazısı yayınlayacaklar arşiv her ay 3 içerik için de toplam da 600-700 bölüm ekleyeceklerdir.
sonrada ek: Bugün baktığım da özel etkinlikler de şu kadar gün önce eklendi diye yazmışlar. hem özel etkinlikler de hem de arşiv bölümler sınırlı sayıda dili mevcuttur yazmışlar.
bu arada 16 aralık da ki raw yayına türkçe anlatım koymuşlar. belki bir ihtimali eski yayınlar da koyarlar.
Sinema ve dizi sektörünün her geçen gün orjinal bir şeyler üretmekten uzaklaşması hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bunun bir sonu var mı sizce ?
yok çünkü Hollywood da fikir bitti. The Last of Us gibi düzgün bir şey çıkarırlarsa bunular da izlenir.
Ya bu Daredevil atmosferi, oyunculukları filan çok iyi de, her seferinde hayvan gibi dayak yiyor, bu da beni fena rahatsız ediyor. Gelen vuruyor giden vuruyor, içim cız ediyor.
Umarım bu sezon bu konuyu düzeltirler.
Her yere düşüşte daha da güçleniyor diyelim
Umarım Netflix dönemindeki kalitesinde olur. Fragman fena durmuyor.
Adamlar serinin en sevilmeyen, en gereksiz adamını alıp üstüne remake yaptılar ya Ben izlemeyeceğim ama bakalım, tutacak mı göreceğiz.
Küçük bi düzeltme yapıyım remake değil, devam dizisi olacak.
Gecen yaz dolanan Lucy Lawless donus haberi buhar olmakla birlikte, Pan’in Labirenti’yle kendini hatirlatan Ivana Baquero da dizide rol alacakmis. Kendisini taniyanlar dizinin sansasyonuna yonelik sahnelerin onun uzerinden gelecegini tahmin edeceklerdir.
justice watch göre 31 martta da prime da the big band theory kalkıyor.
Game of Thrones TV+ da 26 haziran da prime da 31 martta kalkacak.
Six Feet Under 29 hazıran da tv+ da kalkıyormuş.
friends 31 martta prime da kalkıyor.
Two and a Half Men 30 haziran da kalkıyor. bu diziye severek izledim keşke dublajlı eklensin dedim de. başrol de ki adam nasıl bir o.ç. olduğun dizi bitince araştırdımdı. daha önce bir kaç şey biliyordum da iyice araştırınca hevesim kaçtı.
The Sopranos 29 haziran da kalkıyormuş. tv+ da her halde max için bütün eski hbo yapımların her yerde kaldıracaklar filmler tarafına bakmadım henüz.
bu dizi de 31 martta kalkıyor prime da
batman taş prime da kalıyor. ama 2025 sonu da netflix de ayrılıyor.
young justice netflix de 2025 aralık ayın da kalkacak.
Aksiyon almaya başlamışlar umarım dublajları ve altyazıları ile tam hazır hale getirip eklerler. Stream özelinde bence en kaliteli yapımları olan platform. Bir de Apple TV+ gelirse TV+ ile aralarında olan isim davası çözülürse çok iyi olacak.
Harry Potter 20. Yıldönümü: Hogwarts’a Dönüş dublaj gelmiş her halde MAX Dublaj getirdi o belgesel e. daha önce Prime dublaj ile GOT da Dublaj getirmişti daha önce.