Dune (Film) | Denis Villeneuve

Dediğinizin film ile alakası yok. Salonlarla ilgili bir durum. Filmleri sinemada izleyin diyorlar ama hiç bir zaman verdiğiniz ücretin karşılığını alamazsınız. Filmleri genelde salonunun ortasında izlemeye çalışırım. Bir kere bilet bulamadım üç boyutlu film için salonun ortası ama kenar koltukta yer buldum. Bütün film boyunca yarı bulanık film izledim ve merdivenlerdeki ışıklar gözümü almasın diye elimi yüzüme siper etmek zorunda kaldım. Salonun ortasında değil bir sıra önüne, arkaya, sağına, soluna bile oturun yine izlediğinizin hiç bir seyir zevki olmuyor. Daha bir çok konu var salonlar ile ilgili. Bulunduğum şehirdeki bir sinemaya kesinlikle gitmemek gibi bir karar almıştım, o kadar çok durum meydana geldi ki hangi sebepten bu kararı aldığımı bile unuttum. Bu konuda kendimi takıntılı sanıyordum ama öyle değilmiş genel bir durummuş yeni öğrendim. Aşağıdaki bağlantıda etraflıca bu konu anlatılmış.

Ek: Bir çok durum var dedim, durumların ne kadar kötü olduğunu şöyle özetleyebilirim. Geniş ekran bir filmi kare bir şekilde izlemiştim, görevliye niye böyle dediğimde filmi böyle çekmişler demişti. Şunu da ekleyeyim film Imax filmi de değil sıradan bir filmdi sadece.

3 Beğeni