En Büyük Vurgununuz veya Hezimetiniz

Dünkü D&R indirimi beni bu konuyu açmaya itti. Merak ediyorum şimdiye dek etiket fiyatına göre en ucuza aldığınız veya etiket fiyatına göre çok pahalıya aldığınız kitaplar neler. (Lacivert klasikler sayılmaz :slight_smile: )

Benimkiler:
“Ve Sonra Hiç Kalmadı” adlı harika bilimkurgu kitabını bir kitapçının ücra bir köşesinde bulup 2 TL’ye almıştım.
https://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=Ve+sonra+hi�+kalmad�

Yine "Watership Tepesi"ni 5 TL’ye bulmuştum. O zamanlar yeniden basılmamıştı ve Lost çılgınlığı zirvedeydi. Nadir’de 100 liradan başlıyordu fiyatlar.

Neil Gaiman’ın "Stardust"ının şu baskısına 7 TL vermiştim. Satıcı arkadaki ücreti TL olarak düşünmüştü:

Ederinin üzerinde aldığım kitap ise Iain Banks’in "Eşekarısı Fabrikası"ydı. Parayla almadım ama Ayrıntı baskısı için 150-200 TL civarında kitabımı takas ettim.

2 Beğeni

Sherlock Holmes 5 kitap kutulu seti HepsiBurada’dan 3 TL ye almıştım. Amazonun ilk senesi Fantastik kitaplar için %50 indirim ve 1 alana 1 bedava yapmıştı orada çok kitap almıştım.

Dün Suç kitabı, Ressamlar ve Semboller & İşaretler kitaplarını sepette 20 lira indirim koduda kullanarak toplamda 105 liraya aldım. :slight_smile:

1 Beğeni

Kitaplojiden Niteliksiz Adam 2’yi 40-50 kuruş gibi bir fiyata almıştım. Yanında başka kitaplar da almıştım ama şu an hatırlayamıyorum. En büyük vurgunum. Amazon 2020 Aralık indirimi (Harry Potter serisi 75 TL civarına denk geldi, Yüzüklerin Efendisi 40 TL’ye almıştım.), Amazon’un gene Lacivert klasiklerdeki kampanyası, dünkü D&r kitapları vurgunlarım arasında. Hepsiburada’nın tıkla kazan kampanyası ile Adalet Ağaoğlu’num Hayır kitabı 5 TL ye gelmişti. BKM 'nin 1 al 1 öde kampanyasından Yeşilin Kızı serisinden 5 kitap almıştım. Tanesi 2,5 TL ye geldi. Aklıma gelenler bunlar. :grimacing:

1 Beğeni