Popüler Anime Yapımı "Hunter x Hunter"dan 10 Replik

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/alintilar/hunter-x-hunter-anime-replikleri/

image

Hunter x Hunter anime ve manga serisinin hafızalara kazınan ve dikkat çeken anlamlı replikleri sizlerle. Unutulmaz karakterleri, sürükleyici hikâyesiyle Hunter x Hunter anime ve manga severlerin adını sıkça duyduğu bir seri. Avcı olan babasının yolundan giden Gon Freecs başta olmak üzere birçok farklı ikonik karakterin kendini geliştirme sürecini ve zorluklarla mücadelesine şahit olan yapım, aynı… (DEVAMI…)

5 Beğeni

Ah ah ilk 2 sezon değil de şu Lucilfer ile olan müsabaka çekilse de gelse ne güzel olur.

Disney ve Prime da atak yapar mı acaba anime alanında. Bleach son sezonu yayınlayacaktı Disney sanırım. Dragon Ball da Prime’a gelse ingilizce izlesem şöyle değmeyin keyfime.

1 Beğeni

Diğer sezonlar da peyderpey gelecek diyorlar. Tek seferde vermek yerine belli tarihlerde, kalan bölümleri de yayınlayacaklar. Ne zaman gelir ama orası meçhul.

Mangası da düzenli devam etse aslında animeye de devam bölümleri gelir umudunu taşıyorum hâlâ. Çok küçük de olsa, umut işte…

2 Beğeni

Bazı sözleri okurken sahneleri tekrar yaşadım. Her izlediğimde daha şevkli ve meraklı oluyorum bu yapıta karşı. Vatan savunur gibi savunacağım serilerden biri. Umarım sonunu görmek de nasip olur… Yazı için teşekkürler.

3 Beğeni

Tam da bunu söylerken bugün itibarıyla Netflix’e 2. yeni sezonun daha eklendiği bilgisi geldi. İzlemek isteyenlere duyurulur :krs:

1 Beğeni

netflix geç kaldı başka yerlere göç ettik çoktan :upside_down_face:

1 Beğeni