Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları Filminden Bol Teorili Karakter Posterleri Geldi

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları Filminden Bol Teorili Karakter Posterleri Geldi – Fantastik Canavarlar

image

Filme neredeyse bir ay kaldı ve Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları cenahından yepyeni içerikler gelmeye devam ediyor. Bugünkü konuklarımız yeni karakter posterleri. Açıkçası yine üzerine konuşabileceğimiz tonla mesele var! Örneğin Queenie ve Jacob’ı tekrar aynı karede görmek gerçekten harika. Yeni filmde ilişkilerine tam gaz devam edecelerini tahmin ediyoruz. Bir diğer ikilimiz ise Newt ve Albus Dumbledore… Söylemesi… (DEVAMI…)

3 Beğeni

Bir tek ben mi Newt’li olanı çok sevmedim ?

1 Beğeni

bende hiç sevmedim zaten newt’in posterlerinin hiç birini sevmiyorum

grindelwald’un bir gözü öyle iğrenç olmasaydı kesinlikle en iyisi grindelwald’un ki

Evet, Grindelwald’u çok sevdim aslında pek bir nefretim yok gözüne karşı çünkü bir nedeni vardır herhalde diye düşünüyorum. Gözünü sadece tasarım için yapmış olamazlar herhalde çünkü Harry Potter’da gördüğümüz Grindelwald böyle değildi gözü ve her şeyi normaldi. Bu süreç arasında gözüne bir şey olmuş olabilir diye düşündüm umarım göz olayı boşlukta kalmaz.

tabii bir sebebi vardır mutlaka ama bir kötüyü kötüye benzetme çabalarını anlamıyorum çoğu filmde böyle oluyor.

1 Beğeni

Aslında Harry Potter’ı kaliteli yapan etkenlerden birisi bu bence, kötü insanları acayip veya kötü olduğu belli olması için ekstra çaba harcamamaları. Gidip ölüm yiyenlerin ayağı olması gereken yerde eli yoktu mesela :DDDD Neyse, Voldemort’un tek göze çarpan yanı burnunun yılanınkilere benzemesiydi. Grindelwald’un Saçı, bıyığı, gözleri hatta ten rengine kadar çok acayip. Birden fazla göze batan şeyler eklenirse kimse kusura bakmasın ama çoğunluk tarafından göze batar ve sevilmez. Ha benim fikrimi soracaksan ben sevdim ama benim görüşlerim hiç bir zaman çoğunluğa uymaz hep insanların sevdiklerini severim sevmediklerini de severim :smiley:

1 Beğeni

Bende çoğunlukla insanların semediği şeyleri seviyorum mesela dracoyu çok seviyorum ama insanlar sevmiyor :joy:

1 Beğeni

Bence Harry Potter’ı bağrımıza bastığımız için ve bu yeni seri dediğim gibi yeni olduğu için öyle geliyor. Zira voldemort insana bile benzemiyordu. Darth vaderdan bile daha ölümcül duruyordu. Objektif olamk gerekirse grindelwald kötü göründürmeye çalışmakta voldemortun yanına bile yaklaşamaz :smiley:

2 Beğeni