Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları'nı Beğenenler Takımı! (Spoiler'lı İnceleme)

Açıkçası geçmiş üzerinden gidicem.

  1. En nefret ettiğim şey Newt’le Tina’nın kütüphane sahnesi. Aksiyon başlayacak ve sen orada fırsat bu fırsat düzeltmem lazım diyip konuya dahil oluyorsun e hani konu Lestrange geçmişiydi orada niye araya zorla sıkıştırıyosun onu be Rowling. (Örnek vererek ölüm yadigarlarında çok geldi ama bu kadar uzun sürmedi Nevile Luna sorması gibi basilisk dişiyle Hufflepuff kupası sonrasında Ron Hermonie gibi bunlar hep aksiyon sonrası veya çok anlık bu kadar uzatılmaz yani)
  2. Olarak sahne geçişlerinde hiç memnun olmadım çok kesmişler gibi geldi ara sahneler var var ama dvd sürümünde çıkar kesilmiş sahneler falan diye sırf çok uzun tutmayalım diyip gereksiz gördükleri sahneleri yine çıkarmışlardır.(tabi en çok hoşumuza giden sahneler oldular şahsen)
  3. Anka kuşunun Credence için değil daha çok Grindlewald için gelmiş olabilir bu kan büyüsü o konu hakkında pek bir bilgim yok sadece bir varsayım daha tam araştırmadım.(bu Harry’nin Voldemort’tan aldığı yılanlarla konuşması gibi düşündüm.)
  4. Film genelinde benimde katıldığım en iyi nokta herkes tarafından kendi içinde başlayıp biten bir hikayesi mevcut değil. Canım sıkıldığı zamanlarda HP filmlerinden birini açıp izleyebiliyorum. Her zaman kendi içinde bir hikayesi mevcut olduğundan öncesinde neler var sonrasında neler olacak düşünmüyorum. Bu seride ilk seride bir nebze onu yaşadım. İkinci filmde bunu göremedim.Gerçekten bu çok üzücü oldu.

(Yazım hataları varsa kusura bakmayın türkçem her zaman kötüydü.)

Lumos