Fantastik Eşyalar Dükkanı

Kurgu eserlerdeki doğaüstü gücü olan bir eşyayı seçme ve kullanma şansınız olsa hangisini seçer ve onunla ne yapardınız?

İsterseniz tek yüzüğü isterseniz yeşil fenerdeki rengarenk yüzükleri, isterseniz Alaadin’in sihirli lambasını, poketopları, yugioh milenyum parçalarını, güç taşlarını, mürver asayı, görünmezlik pelerinini, geleceğe dönüşteki zaman sıçraması yapan arabayı veya Doctor Who’nun tardisini, Roland’ın fizik kurallarını tiye alan silahlarını (hı hı kalbimle nişan alırım hı hı) dilediğiniz türden dilediğiniz eşyayı seçebilirsiniz.

Hatta ve hatta benim istediğim doğaüstü eşya hiçbir kalemin elinden çıkmadı diyerek kendi eşyanızı kurgulayabilir (isme özel bileklik yapılır) ve onunla ne yapmayı planladığınızı bizlere söyleyebilirsiniz.

İyiliğe veya kötülüğe hizmet ettiğini sorgulamadan herkese istediği fantastik eşyayı verebilmemi sağlayan bir üç boyutlu yazıcım olsun isterdim. Böylelikle iyiliğin ve kötülüğün savaşı daha uzun yıllar devam eder ve kaos hüküm sürerdi :))

9 Beğeni

Galadriel’in Frodo’ya hediye ettiği kristal şişeyi seçerdim. Elektirikler kesildiğinde kullanırdım. :joy:

11 Beğeni

Sıvı şans. Hayat ne kadar kolaylaşırdı. :smiley:

7 Beğeni

Püfür neyinize yetmiyor bay Weasley, böyle bir şey için Galadriel hanımı rahatsız ediyorsunuz.

2 Beğeni

Sihirli Lamba
:point_down:
Sonsuz Dilek Hakkı

4 Beğeni

Cin (Will Smith) sözleşmede sonsuz dilek dilenemeyeceğini belirtiyordu sanki O_o

4 Beğeni

Felsefe taşım olsun isterdim. Sınırsız altın ve ölümsüzlük gibi özellikleri var. Zengin ve ölümsüz olarak mis gibi yaşardım. Ölümsüz olduğum için kim bilir belki tarih kitapları yazardım :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

image

3 Beğeni

Galadriel Hanımın ışıltısı dillere destan da o yüzde.

1 Beğeni

Hanımımızı yormayın korkutabilir.

Koskoca @yavanna bunların peşine düşmemeli yazık xd

1 Beğeni

image

2 Beğeni

Titre ve kendine gel!!

1 Beğeni

Anca bir Yavanna yorumlaması yaparsan kendime gelebilirim :d

2 Beğeni

Şu saatten sonra senin için çizebileceğim tek şey aramıza çekilecek sınır çizgisi olur xd

1 Beğeni

Bu beni üzer. Çok üzer hem de.

2 Beğeni

Amber’in koz kartlarından isterim, Kvothe’nin Kansız’ından isterim, Pare kılıcı ve zırhı isterim.

1 Beğeni

Sedece bir tene melesef.

Aklıma ilk gelenler hep zehirli hediyeler. Bahşettiği gücün bağımlısı yapan, yetmezmiş gibi gerek duyduğunda kontrolü ele geçireni… İnsanoğluna yasak bir cenneti şaklayanı… Yeryüzünde olan olmayan tüm haz ve acıyı aynı anda deneyim ettireni…

Şahsım adına en hayırlı fantastik eşya bir kitap olurdu; The NeverEnding Story.

Kitapta okuduğum serüven, yeteneklerine imrendiğim bir kahramanın serüveni olurdu. Tek imrendiğim de kendisi olmazdı. Serüvenin kendisi hem tanıdık hem de tecrübe etmek istediğim hem de istediğim müdahaleleri yapabildiğim formda olurdu. Bir süre sonra kitaptaki serüvenin kahramanı ben olurdum. Önceki kahramanın kaldığı yerden macera üstüne macera yaşardım. Çünkü pek sevgili kitabımız beni bilinçaltımdan arakladığı temalarla kalbimdeki asıl ve tek arzuya (artık o her neyse) ulaşma yolculuğuna çıkarmıştı.

Neler mi yaşanırdı? Bu bambaşka bir hikâye olurdu; başka zaman, başka bir yerde anlatılmalıydı… (Ne olacağını ben de bilmiyorum, demenin fiyakalı bir yolu :sweat_smile:)

2 Beğeni

Bay_Bastian kötü cadıların (@Agape) aklınızı çelmesine izin vermeyin de gerisi güzel bir hikaye olur :pp

1 Beğeni

Bizim Cadı kötü değil ya. Sadece kurbağa büyüsünü kullanırken fazla cömertleşebiliyor.

Yolculuğumun rahatlığı hususuna gelirsem; eh, kendini bulma yolculukları ne eğlencesiz ne de zahmetsiz olmaz. Çokça yanılacağım; çıkış umuduyla çıkmaz sokaklara sürükleneceğim; ufak sefalarımın bedelini büyük cefalarla ödeyeceğim; öyle veya böyle, serüvenimi tamamlayacağım.

2 Beğeni