Fırın Serisi "Kaçaklar" ile Devam Ediyor

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: Fırın Serisi "Kaçaklar" ile Devam Ediyor – Kayıp Rıhtım

image

Alexander Gordon Smith’in distopik gerilim serisi "Fırın"ın beklenen devamı nihayet geldi. Ama karşımızda ikinci yerine dördüncü kitap var… (DEVAMI…)

3 Beğeni

Bir seriyi yayınlayıp 2. ve 3. Kitapları atlayıp 4. Kitabı yayınlama kararını neden verdiler merak ettim.
Haberden anladığım kadarıyla yan kitap değil serinin 2. ve 3. Kitabı…
İlginç bir yayıncılık örneği.

1 Beğeni

Valla ben de anlamadım. Yayınevine ulaşıp bu soruyu ilettim ama cevap veren olmadı. Daha önce de başka bir yayınevi iki yeni seriye ikinci kitaplardan başlamıştı.

Eskiden olsa bu tür şeyleri fark etmezdik ama devir artık internet devri. Bilinçli okurun bunu kabul etmesi mümkün değil. Her biri 500 küsur sayfalık iki kitap kayıp. Orada yaşanan olaylar, yeni eklenen karakterler direkt dördüncü kitabı okuyan biri tarafından nasıl anlaşılacak, nereden bilinecek? Tuhaf gerçekten…

1 Beğeni

Ben arka kapak yazısını da beğenmedim. Gözüme çok sıradan göründü. Basit cümleler, birinci tekil şahıs anlatımı, artık kliseleşmiş konularla doluymuş gibi bir havası var.

İkınci ve üçüncü kitabı onlar da mı beğenmeyip dördüncüye atladılar acaba? :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Beğeni

Hahaha :smiley: Bilemiyorum artık… :smiley:

Face’de yorum bırakmışlar:

2 Beğeni

Kendilerine hem Facebook sayfalarından hem de yayınevinin iletişim adresinden sormama rağmen cevap alamamıştım. Geç de olsa konuya açıklık getirmeleri iyi oldu :slight_smile:

Ben de haberi şu şekilde güncelledim:

Güncelleme: Yayınevi yetkilerinden aldığımız bilgiye göre, serinin sıralamasında herhangi bir sorun bulunmuyor. Yayınevi yazarın birinci ve ikinci kitabını birleştirerek “Fırın” adı altında tek bir ciltte toplamışlar. Haberimize konu olan Fırın: Kaçaklar ise serinin üçüncü ve dördüncü kitaplarının bir araya getirilmesinden oluşuyormuş. Yani gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz.

6 Beğeni