Game of Thrones Oyuncusu Sert Çıktı: Saygısızsınız

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: Game of Thrones Oyuncusu Sert Çıktı: Saygısızsınız – Kayıp Rıhtım

image

Game of Thrones dizisinde Sansa Stark rolünü canlandıran Sophie Turner, sezon finalini eleştirenleri saygısızlıkla suçladı. (DEVAMI…)

3 Beğeni

Herkesin istediği gibi bir final olması tabiki mümkün değil ama onca senedir bu diziyi izleyip size para ve şöhret kazandırırken her şey iyi, eleştiri alınca kötü, saygısız. Zaten Dark Phoneix rolüne de yakışmamışsın, biz bi şi diyor muyuz? :smiley: :smiley:

9 Beğeni

Helal olsun güzel yorum. Oyunculuğu bu dizinin üstüne çıkamayan bir karakter. Zaman Yolcuları filmindeki kötü performansla oyunculuk seviyesini gösterdi. Küçük bir liderin sözü geldi aklıma :slight_smile:

Kızı o kadar kraliçe yaptılar, tabii ki finali savunacak. Kraliçeliği buna bağlı. :joy:

1 Beğeni
  • Kuzey benim olsun mu?
  • Emrin olur abla

Sonra biz saygısızız.

14 Beğeni

E o zaman vasat olan bütün yapımları övelim çok çalıştılar diye. Eleştiri kabul edemiyorsanız yapmasaydınız böyle bir sezon.

2 Beğeni

Euron kesinlikle farkedilmeden ve ıskalamadan, 3 kez Rhaegal’ı vurup öldürürken woww; ben bunu mantıksız bulup beğenmeyince auvvv. Verdiğim çok küçük bir örnekti. Varsın saygısız olayım.

3 Beğeni

Hiç tanınmayan bir karakter gelip tahta kimin geçeceğine karar veriyor. Sen bunun kim olduğunu açıklamıyorsun. Sonra kalkıp izleyiciye saygısız diyorsun. Herkes beğenmek zorunda değil ki. Zaten o kadar yücelttiler ki bu diziyi belliydi böyle olacağı. Lost’un başına gelenin aynısı bu dizinin de başına geldi. Ters köşe yapalım diye saçmaladılar. Ayrıca berbat bi Jean Grey’sin :smiley:

2 Beğeni

Son sezon dışında pasta surat gibi gezdin boş yapma kızım ya… Batırdılar işte.

1 Beğeni

Buraya kadarında sorun yok. Ondan sonrasıysa, evet, ömrünün 9 yılını dizi ekibiyle geçiren birinin korumacılığı hakim.

Ekibi savunmak için öne sürdüğü argümansa hatalı. Sektör o savunuya göre gitseydi, oynadığı diziye kimse doğru dürüst yatırım yapmayacaktı.
Ne o CGI, o dekor, o kostüm, o set gideri vs. için doğru düzgün emek harcanmayacaktı. Belki de dizi bile, her şey dandik, neyimize güveniyoruz, gereksiz masraf, diyerek yapımcısı tarafından daha başlamadan rafa kaldıracaktı.

Şu, emek var ama emek, savunusu sarf etmek ne güzel. Bi’ de o mantığın nelere sebep olabileceği düşünülebilse, öyle kolay, emek ama emek derler mi :rage:

1 Beğeni

İşin ilginç tarafı, kızın emeklerini de mahvettiler ilk onun tepki göstermesi lazım bence.

1 Beğeni

Yıllar sonra, belki bir itiraf gelir, hani, “O zamanlar gençtim…” ile başlayan bir şey.

3 Beğeni

Eee, biz izleyiciye yapılan saygısızlık ne olacak? Günlerdir bekledik, yıllarca bekledik, hep bekledik ve su şişesi ile kahve bardağının dizide oynatıldığını gördük. Asıl bu objelere saygısızlık edildi. Meh…

8 Beğeni
4 Beğeni

Eh, bildiğim kadarıyla finali beğenen pek az kişiden biri, diğer oyuncular da beğenmemiş. Ve bunun mutlu sona ulaşamadıkları için olduğunu hiç sanmıyorum.
Kötü kötüdür arkadaş. Zaten bir yerde sorun da bu ya, bir koca sene boyunca insanlar bu sezon için bekledi ama aradıklarını bulamadılar. Doğrudur, herkesi aynı anda memnun edemezsiniz ancak bu kadar çok eleştiri geliyorsa dönüp de bir kendinize bakmalısınız. Sezon yeniden çekilir mi? Sanmıyorum, parayı çoktan ceplerine indirdiler. Kitapların bize düzgün bir final getirmesini, dahası tonton Martin’in o kitapları yazmasını beklemekten başka çaremiz yok. Hoş, şahsen Martin’in açıklamalarından, kitaplar dışında başka her şeyle uğraşmasından gına geldi, ne kadar sabredeceğim bilmiyorum.

5 Beğeni

Ya tabii ki bizi saygısız bulacak. Uzun süredir istediği şeyi elde etti:

Bebe kardeşi de onayı verince kendini Kuzeyin Kraliçesi ilan etti.

Ben olsam ben de krallığımı sorgulayanlara böyle bir çıkışta bulunurdum. İki dakika mutlu olmasına izin vermediniz kızcağızın, sevinci kursağında kaldı resmen.

Çok ayıp.

6 Beğeni

Yanlız rahmetli Nedin çocukları hepsi iyi yerlere geldi… Ama birisi bile babasına çekmemiş. Hepsi ayrı tas.

Saygısızsanız, saygı sızsınız.

1 Beğeni

Peki izleyicinin emeği? İzleyici kim ki zaten.