Gelecek Olan Harry Potter Dizisi

Selamlar,
Bildiğiniz üzere yaklaşık 1 ay önce bir yazı paylaşmıştım:

Ve şansa bakın ki HBO Max ve Warner Bros. yeni bir dizi için çalışma yapacaklarını açıkladı. Bugün biraz bu konuya değinmek istedim, sizce bu dizinin konusu ne(ler) olacak? Dizinin konusu ile ilgili birtakım tahminler mevcut: Çapulcular, Hogwarts binalarının kuruluş hikayeleri, Tom Riddle’ın hayatı ve daha çoğusu. Ek olarak "19 yıl sonra"nın devamının da gelebileceğini düşünenler var. Benim bu yeni dizinin konusu hakkında şöyle düşüncelerim var. Tom Riddle veya Çapulcular konularının üzerinde durulması çok büyük bir ihtimal ve umarım bu konular üzerinde dururlar. Oyuncu kadrosu bildiğim kadarıyla daha belli değil, konuya göre değişecek sanırım.
Sizin bu yeni dizi hakkındaki düşünceleriniz neler? Konusu ne olacak? Kadrosu eski kadro mu olacak? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. <3

3 Beğeni

Güzel raslantı, umarım gerçekten güzel olur :smiley:
Konu olarak 19 yıl sonra’ya hiç değinmesinler bence, bir kere yaptılar gördük.
Kuruluş hikayesi güzel olabilir, Sırlar Odası’nı merak ediyorum.
Çapulcular gelse muhteşem olur, biraz muzipliğe hayır demezdim :slight_smile:
Voldemort’un yükselişiyse riskli bence, o devrin karanlığını iyi yansıtmaları gerekir, yükselişten sonrasını yani, filmdeki gibi kestirip atmasalar bari.
Ama oyuncu kadrosuna sadık kalırlar mı bilmiyorum, zor olur biraz.
Genel olarak bence kitapları bir daha okusunlar sonra başlasınlar :smiley:

2 Beğeni

İçime nedense binaların kuruluş hikayesi yapılacağı doğdu. Umarım bu konu üzerinde dururlar, binaların geçmişi Hogwarts’ın tarihi hakkında daha çok bilgi edinmek çok güzel olurdu. Kadroyu bilmem ama çoğu Harry Potter oyuncusu yeni bir diziye/filme sıcak bakıyordu (Serinin başrolü Daniel hariç :D) Eğer eski kadro ile diziyi yapacaklarsa (Ki eğer eski kadro eski rolleriyle yer alacaksa %99 ihtimal 19 yıl sonranın devamını çekecekler demektir.) çoğu oyuncu yer alır. Umarım kaliteli bir iş çıkarırlar ne diyelim.

1 Beğeni

Kesinlikle :laughing:
Umarım film serisinde yaptıkları gibi önemli yerleri silip atmazlar.

1 Beğeni

Umarım 19 yıl sonrasını yapmazlar çünkü büyük hüsran olur, hele senaryoyu Lanetli Çocuk kitabından yapacaklarsa :face_vomiting:

Ne gerek var ya. Bir şeyi tadında bıraksalar olmayacak sanki. Amazona karşı hamle bekleniyordu zaten. En büyük kozları bu olsa gerek.

2 Beğeni

Bence bu dizi Draco Malfoy’un gözünden anlatılmalı. Onun hayatını, ailesinin nasıl kötü davrandığı gibi şeyleri detaylıca görmek isterdim. Çünkü bana göre Draco ailesi yüzünden kötü davranışlar sergilemekteydi. Fakat büyüdükçe bilinçlendi. Ve pişmanlık da duyuyordu. Zaten son filmde Harry ve Hermione acı çekerkenki surat ifadesi, Dumbledore’u öldürememesi, 19 yıl sonraki halinde Harry’e bakıp gülümsemesi gibi hareketlerinden anlıyoruz.

1 Beğeni

Aslında konu bakımından baya yaratıcı bir fikir. Fakat çoğu izleyici bu fikri benimser mi bilemem. Umarım yüzümüzü güldürecek bir şey yaparlar.

nasıl gönderi paylaşılıyor biri anlatabilir mi?

Sevgili @RavengeReine,

Zaten bu soruyu sorarken gönderi paylaşmış oluyorsunuz.

Bahsettiğiniz şey sosyal medya hesaplarınızdan haberi paylaşmak ise, yazıların sonlarında paylaşım butonları bulunuyor onlarla yapabilirsiniz.

1 Beğeni