George R.R. Martin'in Nightflyers Dizisi İptal Edildi

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/dizi/george-r-r-martinin-nightflyers-dizisi-iptal-edildi/

image

George R.R. Martin’in “Gece Kuşları” öyküsünden uyarlanan Nightflyers dizisinin ikinci sezonu iptal edildi. (DEVAMI…)

1 Beğeni

Oh iyi olmuş. İlk bölümün ilk 10 dakikasında lan bir baktım Stanley Kubrick’i mezarından mı kaldırdılar naptılar, kendi çektiği (Shining) filmi oynatıyorlar adama. Eline vermişler bir balta uzayda duvar deliyor adam. İlk bölüme şans vermeye değer miydi yine? Bilmiyorum. Belki sonuna kadar izleseydim fikirlerim değişirdi ama dayanamadım o ilk 10 dakika yetti zaten. 1,03 gb telefonumda yer kaplıyordu hemen sildim.

O değil de dizi açılış bölümlerinde hiç bir zaman Mr. Robot ve Sherlock gibisi gelmeyecek sanırım. Bunlar ilk bölümden 5 dakika izleseniz size “tek nefeste” son bölüme kadar izlettirir zaten.

Valla ben ancak bu dizinin yarısına kadar dayanabildim,konusu o kadar aptalca geldiki dayanamadım oyunculuk desen zaten çok kötüydü yani iptal olması yerinde bir karar olmuş.

Diziyi izlemedim ama Gece Kuşlarını okumuş ve hikayeyi sevmiştim. Evrende evrim veya canlı yaşam insan aklının tahminlerinden öte bir şey olabilir ve yine başbelası yapay zeka :grinning:

3 Beğeni

Zaten 100 sayfalık sonu pek açık olmayan bir öyküden uyarlandı. Diziyi seyretmeyi planlıyorum ama izleyen varsa söyleyebilir mi sonu açık mı bitti? Ya da öykünün tamamını ekranlara aktarmadılar mi ilk sezonda?

Bir başyapıt değildi bu kesin ama kötü bir dizi de değildi. İzlerken yer yer sıksa da yine de kendisini izletmeyi başarabilen bir diziydi. 2. sezonun gelmesine kesin gözüyle bakıyordum ama Amerikalılar yine ters köşe yaptı, diziyi iptal etti.

Evet sonu açık bitti. Çoğu sorunun cevabını öğrenemedik.

1 Beğeni

Hiç şaşırtmadı, dizi o kadar kötü ki GRRM isminin ekmeğini bile yiyemedi.

Merak edip Netflix’te bir bölüm izledim ve mesnetsiz bir gerginlik hissi eşliğinde “Ben bunu izlemem,” deyip kendisini sonsuzluğa uğurladım.

George R.R. Martin’in özgün eserini okumadım ama bu dizinin kötü bir uyarlama kurbanı olduğunu anlamak için tüm novellayı okumam gerektiğini sanmıyorum. İptal haberi beni şaşırtmadı fakat uzay draması türünün geleceği açısından kaygılandırdı.